Tehdään Matka Tasapainoon yhdessä!

Vapaaksi vaivoista-verkkokurssin jälkeen olet löytänyt avaimet hyvinvointiin itsesi ja kehosi kanssa sekä omaksunut uuden ymmärryksen kokonaisterveydestäsi. Olet saanut myös hoidon ja keinot säätää oireitasi ja vointiasi paremmaksi sekä päässyt nauttimaan elämästä ilman psykosomaattisia vaivoja.

HUOM! Tämä tarjouskampanja päättyy juuri eli toimi pian. Tämän jälkeen hinta nousee

Monella on ongelmia kipujen, vaivojen, stressin ja jaksamisen kanssa, vaikkeivat he sitä näytäkään. Moni on etsinyt keinoja kehon kipuihin, jumeihin ja sairauksiin kokeillen monenlaista tyhjin tuloksin. Elinvoima ja mielenrauha on voinut jäädä kaukaiseksi haaveeksi kun alitajunta sabotoi stressin kautta kehon tasapainoa.

Erään tutkimuksen mukaan 87% ihmisistä stressaa päivittäin. Ja monesti keho jumittelee sen seurauksena, joten ratkaisu pitää olla kokonaisvaltainen muutos kehollisen tunnetyöskentelyn avulla.

Parhaimmillaan pieni, hetkellinen stressi auttaa suoriutumaan haasteista, mutta saadessaan liikaa valtaa ja kasaantuessaan liian pitkään kehoon stressi, traumat ja tunnelukot aiheuttavat kärsimystä ja terveyshaasteita arjessa.Onneksi on olemassa keinoja vaikuttaa näihin asioihin tehokkaasti ja pysyvästi ja päästä paremman läsnäolon ja terveyden tilaan.

Olet varmasti miettinyt, millaista arki oikeasti voi olla, kun stressi, kehon oireet ja epätietoisuus ei hallitse sitä. Nyt on aika päästää irti kehoa kuormittavista stressaavista ajatuksista ja hoitaa kehoa takaisin tasapainoon kohti positiivisuutta ja eheämpää terveyttä EFT-hoidolla ja oppia kokonaisvaltainen ymmärrys keho-mielen hyvinvoinnista.

Hoitamalla kärsimystä tuottavat kehoon jääneet tunnekokemukset onnistumme uudelleenohjelmoimaan elämäämme terveempään, kivuttomampaan ja tyytyväisempään suuntaan tämän ohjelman avulla.

Jatka lukemista, jos olet kyllästynyt siihen, että arkeasi hallitsee keholliset oireet, jaksamisen vaikeudet, stressi sekä selkeyden puute hyvinvoinnistasi, menneisyyden tunnetaakka ja haluat palauttaa elinvoimaasi takaisin ja alkaa nauttimaan tästä elämästä.

Tulemalla mukaan " 5:n kuukauden mittaiselle terveyden kohentamisen Vapaaaksi vaivoista-verkkokurssille", saat opit uutta ja saat hoidon sekä vapauden mm.:

 • Kiinalaisen lääketieteen opetuss videoiden avulla ymmärrät mistä oireesi johtuvat ja opit EFT-itsehoidolla ja akupainannalla hoitamaan itseäsi tasapainoon
 • menneisyyden ikäville muistoille saavuttaen anteeksiantoa, hyväksyntää ja vapautumista
 • erilaisten kehon psykosomaattisista vaivojen henkisistä ja fyysisistä oireista
 • riittämättömyyden tunteista tuntea kehosi ja itsesi terveemmäksi ja eheämmäksi
 • haitallisista tavoista kuten: elämän henkisistä ja fyysisistä kivuista, murehtimista ja itsekrtiikistä
 • ihmissuhteita ja rentoutta sabotoivista tunnelukoista ja pääset luopumaan “uhri” asenteesta ja
 • kuomittavasta stressistä ja pääset elämään täyttä elämää tästä eteenpäin

Kerron miten voin auttaa Sinua parempaan tasapainoon ja terveemmäksi

Mikäli sinulla on vähänkin terveyteen tai jaksamiseen liittyviä haasteita, kutsun sinua tutkimaan tunne-elämän taakkojen ja terveysoireiden yhteyttä ja miten vaivoja voidaan ymmärtää kiinalaisen lääketieteen pohjalta. Tulet ymmärtämään miten apua voidaan saada kehollisella tunnetyöskentelyllä akutekniikoin, jota olen käyttänyt viimeisen 9 vuotta asiakkaideni hyväksi. Nyt voisi olla Sinun aikasi läpimurtoon?

Tässä asiakkaiden kommentteja EFT-hoidosta

Jos et ole vielä katsonut suomennettua EFT menetelmän esittelyvideota niin katsopa ja näet miten hämähäkkipelkokin poistetaan. Näet tietoa tutkimuksista ja käyttömahdollisuuksista

Miten EFT stressin- ja tunteiden vapautustekniikka voi vaikuttaa keholliseen terveyteen ja jopa solutasolle asti toimien minuuteissa?

EFT Tapping-hoidossa kun ohjatusti taputellaan yläkehon akupisteitä, vaikutetaan aivojen mantelitumakkeen (Amygdalan) taistele tai pakene-reaktioon, joka on keskeinen juurisyy keho-mieliyhteysongelmiin sekä parantumiseen. EFT tunteidenvapautus hoidolla mantelitumake rauhoittuu samoin hermosto, alitajuntanta ja mieli ja kehon luonnollinen tasapaino korjaantuu. Alla kuva miten 5 min. EFT-hoito vaikututti punaisin verisoluihin, jotka olivat epäterveessä tilassa. Kuvassa verenkuva hoidolla muuttui normaaliksi terveeksi verenkuvaksi.

Miten kansainvälisesti tunnettu lääkäri Eric Robins on sanonut EFT:stä kokonaisvaltaiseen terveyden hoitoon ja miten oireet ovat johtolankoja parempaan elämään?

" Jonain päivänä kansalaiset ja lääkärärien ammattikunta herää ja tajuaa, että ratkaisemattomat tunneongelmat ovat pääsyy 85%:ssa kaikista sairauksista ja oireista. Kun he heräävät, EFT kuuluu heidän ensisijaisiin parantamismetelmiinsä - kuten se on minulle" Seuraavassa kuvassa näet miten kehon eri oireet ovat johtolankoja henkisistä ratkaisemattomista sielun asioista, joista tulemme ohjelman aikana yhdessä vapautumaan

EFT-hoidon vaikutuksia kipuhin on vaikea ymmärtää ennen kuin sen näkee tai kokee.. Katsopa miten asiakkaani Kristiinan voimakas olkapää kipu hoidettiin pois 7:ssä minuutissa hoitamalla tunteita kehollisesti.

Varmasti pohdit mahtaako EFT yksinkertaisena metodina olla riittävän tehokas, jotta vaikuttavia tuloksia voitaisiin saada.. Katsopa video niin se voi selventää tuota kysymystäsi..

 

Ruotsissa Lundin Yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa todettiin EFT tehokkaaksi fibromyalgiakipuihin ja tutkittavien toimintakykyyn ja henkiseen hyvinvointiin

Tutkimuksen tarkoituksena oli tutkia, vaikuttaako itsehoitona tehty EFT (Emotional Freedom Techiques, Tunteiden vapautus -tekniikka) 83:n fibromyalgiaa sairastavien kipukokemusta vähentävästi ja lisääkö se hyväksymistä ja selviytymistä ja parempaa elämänlaatua koetun terveydentilan suhteen. 8 viikon tutkimuksessa havaittiin tilastollisesti merkittävää eroa hoitoryhmän välillä seuraavissa tutkittavissa muuttujissa: kipu, ahdistus, masennus, elinvoimaisuus, sosiaalinen toimintakyky, yleinen mielenterveys, toimintakykyyn liittyvät fyysiset ja psyykkiset ongelmat sekä stressioireet. Vertailututkimuksesta voitiin päätellä, että itsehoitona tehty EFT-hoito täydentää hyvin muita hoitoja sekä kuntoutusta kipupotilaalle.

Miten EFT menetelmänä vaikuttaa fyysiseen terveyteen tutkimustulosten näkökulmasta?

EFT:n tehokkuudesta on tehty satoja kliinisiä tutkimuksia, joissa se todettu vaikuttavaksi. On näyttöä, että se vaikuttaa myös terveyteen vaikuttaviin geeneihimme postiivisesti.

Minkä arvoinen tämä muutos eli verkkokurssi on? Millä on eniten merkitys? Terveydelläsi ja mielenrauhallasi eikö vain?

Hyvä ystävä, mihin aikasi ja energiasi kuluu tällä hetkellä? Minkä arvoinen mielenrauhasi, kehosi terveys, merkitykselliset ihmisuhteesi ja elinvoimainen vapaa-aikasi on sinulle? Miten paljon enemmän olet joutunut pinnistelemään, että pysyisit jotenkin positiivisena ja hoitamaan välttämättömimmät arkiaskareet ja samaan kehosi oireet kuriin kantamalla turhaa kehoa kuormittavaa stressiä ja tunnetaakkaa? Kuinka paljon olet yrittänyt löytää tasapainoa itsesi kanssa siinä kuitenkaan onnistumatta? Nyt voimme kääntää kelkan parempaan! Ihan oikeasti. Sadat ovat sen jo tehneet. Nyt olisi Sinun vuorosi.

Miksi Vapaaksi vaivoista-verkkokurssilla on vaivojen hoidon ja tunnetaakkojen vapautumisen lisäksi myös opetusvideoita Kiinalaisesta lääketieteestä?

Monen elämässä on tapahtunut ikäviä ja kuormittavia tunnekokemuksia, joista kehomme ja sisäelimemme ovat menneet epätasapainotilaan aiheuttaen psykosomaattia vaivoja ja syndroomia, on tärkeä oppia ymmärtämään, mistä vaivat johtuvat ja kuinka voimme myös itsehoidolla vaikuttaa niihin. Oivalluttavilla kiinalaisen lääketieteen oppivideoillani Sinäkin ymmärrät miksi oirehdimme ja miten voit elinrtavoillasi vaikuttaa jaksamiseesi.

​Uskon verkkokurssini sisältöön 100 %:sti ja siksi annan sille täyden 14 päivän rahat takaisin takuun

Jos et ole kurssin sisältöön tyytyväinen, lähetä minulle sähköpostia 14 päivän kuluessa niin maksan sinulle rahasi takaisin 100 %:sti ilman kysymyksiä.

Haluan saada kurssilta käyttööni prosessit ja työkalut kehon ja mielen tehokkaaseen hoitoon

Kyllä haluan mukaan verkkokurssille vapautumaan vaivoista ja eheyttymään terveyttäniän täydellä 14 päivän tyytyväisyystakuulla

Pääset mukaan helposti. Ilmoitat alle vaan millä mallilla haluat mukaan 1, 2, 3 vai 4? Haluatko maksaa: 1. edullisimmin kerralla -26% alella 295€ (ovh. 372€), 2. -15% alella 63€/5kk, 3. -15% alella 46€/7kk vai 4. -15% alella 35€/9kk?

Mitä merkittävät kansainväliset tuntemamme henkilöt sanovat EFT:stä?

”EFT tulee taatusti olemaan yksi 2000-luvun tärkeimmistä parantamisen välineistä” Cheryl Richardson, mm. kirjojen Stand Up for Your Life, Take Time for Your Life ja Life Makeovers kirjoittaja, elämäntaidon valmentaja ja luennoitsija.

”EFT on valtavan tehokas tapa edistää kokonaisvaltaista terveyttä” Deepak Chopra, menestyskirjailija, lääketieteen tohtori, kirjoittanut yli 50 kirjaa terveydestä ja elämäntaidosta ja on yksi Chopra Center terveydenhoitokeskuksen perustajista.

”EFT:ssä on kiinnostavinta se, että se on niin kattava prosessi, se on kuin superoppimista. Ja superoppiminen kuin painaisi nauhoitusnappia alitajunnassa, joka on supernopea ja supertehokas ja kaikenkattava” Bruce Lipton, solubiologi, kirjojen The Biology of Belief ja The Honeymoon Effect kirjoittaja, kansainvälisesti tunnustettu luennoitsija joka yhdistää tieteen ja henkisyyden.

”Käytämme klinikallamme EFT:tä auttamaan potilaita voittamaan kielteiset tunteensa, jotka romuttavat heidän terveytensä, ja pääsemään eroon monenlaisista kivuista. Sitä käytetään meillä myös vähentämään erilaisia mielitekoja, jotka haittaavat terveellistä ruokavaliota ja myös tukemaan positiivisia tavoitteita, jotka tukevat optimaalista terveyttä ja hyvinvointia. EFT on yksi päämetodeistamme potilaittemme hoidossa” Tohtori Joseph Mercola, Natural Health Centerin johtaja, Chigaco, Illinois, USA.

Muutos on nyt helppo toteuttaa nykyaikaisella kurssialustalla osio kerrallaan, jotka sinulle aukeaa viikottain sopivina palasina. Kuva kurssisivulta.

Verkkokurssissa sinulle aukeaa sopivissa paloissa videoita ja ohjeita. Kurssimateriaali jää käyttöösi rajoittamattoman ajan.

Mistä osa-alueista 5:n kuukauden jaksotettu 126 osainen Vapaaksi vaivoista-ohjelma koostuu?

Jokaisen osa-alueen seurauksena vapaudut stressistä ja vapaudut eri osa-aluiden haasteistasi. Verkkokurssi on laaja koostue 126:sta osiosta sopivina palasina kerrallaan, jotka pitävät sisällään yksittäisten vaivojen ja sisäelimien hoitovideoita, kiinalaisen lääketieteen opetusvideoita sekä EFT-itsehoitovideoita kokonaisvaltaiseen terveyteen. 5:n kuukauden aikana sopivina arkeen sopivasti ajastettuna Vapaaksi vaivoista-muutosohjelman verkkokurssilla tulen auttamaan Sinua vapautumaan juuri sinun kokemuksiesi ja tunteidesi ja vaivojesi taakoista rentoutuen tehokkaan ohjatun EFT-itsehoidon avulla.

Jokaisen osa-alueen, (jotka näet alapuolella) saat rentouttavaa hoitoa EFT-hoitovideoiden avulla syvään muutokseen

Esim. Sinuiksi menneisyyden kanssa modulissa uudelleenohjelmoit itsesi sinuiksi menneisyyden kanssa saavuttaen pysyvästi anteeksiantoa ja hyväksyntää ja kiitollisuutta.

Samalla kun teet tehokasta ohjattua itsehoitoa, rentoudut ja omaksut uuden suorittamista vapaamman asenteen ja muutoksen.

Sinulle aukeaa viikottain uudet osiot, joissa voit edetä omaan tahtiisi.

Esim. Sinuiksi itsesi kanssa-positiivinen suhde itseen modulissa uudelleenohjelmoit itsesi näkemään itsesi arvokkaassa valossa ja omaksut itseäsi rakastavan tavan elää nauttien matkasta. 

Vapaudu tunnelukoista

Esim. Tunnelukkomoduleissa ymmärrät mitä ovat tunnelukot ja miten ne ovat muovanneet minäkuvaamme ja häiritsevät elämäämme ja hoidat itsesi vapaaksi EFT:llä tunnelukoista, jotka ovat aiheuttaneet turvattomuutta, riittämättömyyttä, vaativuuksia ja stressiä.

Elämän rankkuuden taustalla olevien haitallisten tapojen ja ajatusmallien kitkeminen

Ohjelman aikana tulemme käsittelemään ja vapautumaan haasteidesi taustalla olevista haitallisista tavoista kuten: liiasta kontrolloinnista, virheiden ja epäonnistumisen pelosta, uhrautumisesta, ylikriittisyydestä, ylitunnollisuudesta, murehtimisesta, täydellisyyden pyrkimyksistä ja rentouden ja rohkeuden esteistä.

1. Henkinen valmistautuminen

Opi poistamaan stressiäsi ja poista elämäntapamuutostasi jarruttavat ajatukset

2. Hoida kehosi terveyttä ja kipuja

Tasapainota hormonitoiminaasi ja aktiovoi aineenvaihduntaasi

3. Sinuiksi menneisyyden kanssa

Saavuta rauha menneisyytesi kanssa anteeksiannon ja hyväksynnän kautta

4. Sinuiksi oman kehon kanssa

Löydä uudenlainen positiivinen kehohyväksyntä ja peilisuhde

5. Vapaudu vaativuuden ja vajavuuden tunnelukoista

Saavuta rento ja itsevarma ajatusmaailma vapautuen suorittamisesta ja perfektionismista

6. Vapaudu ihmissuhteiden turvattomuuden tunnelukoista

Vapaudu alistumisen, hyväksynnän haun, kaltoinkohtelun ja uhrautumisen tunnelukoista

7. Vapaudu liiasta kiltteydestä, läheisriippudesta ja negatiivisuudesta

Vapaudu rankaisevuuden, läheisriippuvuuksien tunnelukoistasi ja peloistasi ja liiasta kiltteydestä uuteen rohkeuteen

8. Sinuiksi itsesi, talouden ja ihmisuhteiden kanssa

Pääse sinuiksi itsesi kanssa, löydä tasapaino parisuhde ja taloustilanteesi kanssa

Saat myös laajan vaivojenhoito kirjaston käytöösi ja voit vaikuttaa vointisiisi tehokkaasti

Mm. kipujen-, unen-, vatsa- ja suolisto-, hormonaalisten vaivojen hoito 24/7 käytössäsi kotoa käsin helposti.

​​Tämän verkkokurssin ja bonuksien arvo on vähintään 850€. Sinä, hyvä ystäväni, et kuitenkaan maksa 850€:a Saat koko paketin edullisesti haluamallasi osamaksumallilla kun tilaat käyttöoikeuden tämän viikon loppuun mennessä. Tämän jälkeen hinta nousee.

Nyt kun lähdet mukaan kurssille saat myös 95:n euron arvoiset bonukset:

4. ERIKOISBONUS: Lähtiessäsi mukaan saat myös pidetyn Rennompaan elämään suggestioäänitteeni, jolla moni nukahtaa 5 minuutissa (ARVO 40€)

Suggestiohoidolla sekä syvärentoutat kehosi ja mielesi, mutta myös uudelleenohjelmoidut suorittamisesta vapaaseen positiivisen rentoon elämään.

Sinäkin voit saada muutoksen kuten edellisen kokemuksen kertojat Anu ja Kari! Pääset mukaan helposti. Valitset vain haluamasi maksutavan

Voit maksaa joko kerralla -26%:n alennuksella tai 5-9 osassa -15% alennuksella suoralla laskulla. Lisäksi sinulle on 14:n päivän tyytyväisyystakuu.

Nyt kerralla -26% (77€) alennuksella

295€

KERRALLA LASKULLA

5kk eli 5:ssä osassa -15% alennuksella

63€

KUUKAUDESSA LASKULLA

7kk eli 7:ssä osassa -15% alennuksella

46€

KUUKAUDESSA LASKULLA

9kk eli 9:ssa osassa -15% alennuksella

35€

KUUKAUDESSA LASKULLA

Kyllä haluan mukaan tyytyväisyystakuulla vapautumaan tunnetaakoista ja palauttamaan hyvinvointiani

Ilmoittautuessa sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa haluamasi maksumalli. Valitsetko 1., 2., 3. vai 4. mallin? 

Ilmoita alle vaan haluatko maksaa: 1. edullisimmin kerralla -26% alella 295€ (ovh. 372€), 2. -15% alella 63€/5kk, 3. -15% alella 46€/7kk vai 4. -15% alella 35€/9kk?

Vielä muutama videopalaute: Eveliinan kokemus kurssista

"Parasta mitä minulle on tapahtunut"

 

Katso 5 min. video miten EFT-hoito muutti Minnan elämän

"Migreenini, suorittaminen ja uupumus jäivät pois"

 

Tiinan kokemus kurssista ja EFT:stä

"Mulle on tullut parempi itsetunto ja itseluottamus ja uskalllan loistaa kiitos EFT-hoidon"

 

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset:

Jos sinulla on mitään kysyttävää voit laittaa minulle myös sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Mikä on EFT-hoito?

EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon.  Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn.

Mikä on hoidon perusidea?

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä ja miten metodi ja tämä eroaa muista?

EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 9 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista. Koska kokemuksemme, tunteemme ja asenteemme ovat kehossamme ja alitajunnassamme ei pelkällä tietosen mielen käsittelyllä saada pysyviä muutoksia vaan palataan takaisin jojoiluun. Keho-mieli kuntoon verkkokurssin avullasuurinosa osallistujista on saanut pysyviä muutoksia helpommin ja miellyttävämmin pystyneet muuttamaan elämäänsä, terveyttään ja stressinhallintaansa paremmaksi.

EFT-hoito on todettu tehokkaaksi myös tutkimuksissa, joista tässä esimerkki: 

Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45 (Symptom Assesment Questionnaire -45) kyselytutkimuksella.

Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
– tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
– depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
– yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
– kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research

Kun olet lähettänyt yhteystietosi ilmoittautumislomakkeella minulle sähköpostiini, laitan sinulle käyttöoikeuden verkkokurssialustalle ja saat kirjautumistiedot ja salasanat sähköpostiisi sekä ensimmäisen kuukauden valitsemasi osamaksu sopimuksen mukaisen pdf laskun. Tämän jälkeen kirjaudut verkkokurssialustalle ja pääset heti osallistumaan ohjelmaan ja poistamaan stressiä hoitovideoiden avulla. 

Verkkokurssi ei vie sinulta paljon aikaa eikä resursseja. Vain noin 45 min. viikossa videoihin ja harjoituksiin. Tietenkin henkinen sitoituminen ohjelmaan ja prosessiin tarvitaan.

Seuraavilla viikoilla käsitellään aina eri teemaa, jotka aukeavat sinulle sopivina paloina ajastetusti, joista saat viestin sähköpostisiisi ja pääset kirjautumaan sisään

5:n kuukauden jakson aikana ollaan käsitelty kaikki osa-alueet. Voit käyttää stressinpoisto videoita aina tarpeesi mukaan ja käyttää kurssin sisältöä myös myöhemmin rajoittamattoman ajan.

 

Sinulla on 100%:n 14 päivän tyytyväisyystakuu ja tilaus on täysin riskitön. Jos jostain syystä et tykkää kurssista, pyydät vain rahasi takaisin 14:n päivän sisällä. Joten sinulla on vielä aikaa ja tämä tulee muuttamaan elämääsi. Annat vain EFT-videoitsehoito verkkokurssilleni mahdollisuuden, sen se vain vaatii.. Ilmoittaudut vain ja testaa minut. Jos en ole sinun verkkokurssivalmentajasi, ei haittaa, pyydät vain rahasi takaisin. Mutta jos tykkäät kuten muutkin osallistujani, tämä päivä voi konkreettisesti olla uuden elämäsi alku sinulle.

Tunteemme ovat kasaantuneet käsittelemättöminä kehoomme ja alitajuntaamme luoden ohjelmointimme. Sinne on kasaantunut myös traumamme, tunnelukkomme ja sabotoivat ajatuksemme luoden esim. suorittamista ja uupumista. Jos yrität tehdä muutosta tietoisen mielen itsekurilla, ei taustasyyt muutu etkä kauan jaksa. Kun taputtelet itsehoidolla systemaattisesti olennaiset asiat alitajunnastasi ja kehostasi niin mielesi, kehosi terveys ja käyttäytymisesi muuttuu pysyvästi rennompaan ja terveempään suuntaan.

Kehon psykosomaattiset oireet heiastavat mielen tilaa ja monesti ne ovat johtolankoja parempaan elämään. Tämä verkkokurssi jossa opit ymmärtämään oireita kiinalaisen lääketieteen pohjalta sekä hoitamaan kehoa ja mieltä sekä alitajuntaasi on matka parempaan elämään ja tasapainoon kehon terveyden kanssa.

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa joka on ydin kehomieli-yhteydessä.

Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

Kehoomme jääneet tunnekokemukset saavat aivojemme eloonjäämisosan mantelitumakkeen hälyytystilaan, joka aiheuttaa stressimme ja häiritsevät tunteemme. Kun saat systemaattisesti yhteyden oikeisiin stressiteemoihisi ja samalla taputtelet akupisteitä johdollani, niin mantelitumake rauhoittuu ja kehoon ja alitajuntaan jääneet tunnekokemukset vapautuvat ja poistuvat olivatpa ne kuinka voimakkaita tai kauan vaivanneita tahansa. Kun stressihormonit korjaantuvat, korjaantuvat muutkin hormonit sekä sisäelinhäiriöt samalla.

Suurin osa vaivoista on liian stressin ja käsittelemättömien kehoon jääneiden tunteiden seurausta. Sanotaan, että yli 80% vaivoista johtuu stressistä. Olen huomannut tämän 10:n vuoden aikana Kiinalaisen lääketieteen vastaanotollani. Kun poistamme, stressin keho tervehtyy.

Kun verkkokurssin itsehoito-ohjeillakin hoidat vaivoja, tulet yllättymään kuinka tehokkaasti hoito toimii myös vaivoihin minuuteissa. Kun stressi kuormaa poistuu, keho pystyy parantamaan itse itsensä.

Alitajuntamme ja kehomme kuormittunut sabotoimivista ajatuksista, muistoista, tunnelukoista ja saavat meidät ajattelemaan, että meissä on jotakin vikana yms.. aiheuttaen heikkoa itsetuntoa ja stressiä.

Kun systemaattisesti taputellaan negatiivisia ajatuksia menneisyydestämme, suhteestamme kehoomme ja itseemme liittyen suhtautumisemme ja käyttäytymisemme ja mielialamme muuttuu, kuin saisimme kärijarrun pois päältä. Verkkokurssillla saat kokonaisuuden vaivojen ja mielen osalta tasapainoon.

​Uskon verkkokurssini sisältöön 100 % ja siksi annan sille täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.

Jos et ole kurssin sisältöön tyytyväinen, lähetä minulle sähköpostia 14 päivän kuluessa niin maksan sinulle rahasi takaisin 100 %:sesti ilman kysymyksiä.

Tässä muutamia muutoksia, joista rohkeat asiakkaani ja kurssilaiseni ovat kertoneet:

 • Arki huomattavasti energisempi ja tehokkaampi 
 • Hyvinvoiva - ero on todella kuin yöllä ja päivällä
 • On helpompi yhdistää työ ja runsas perhearki toimivaksi kokonaisuudeksi, josta voi nauttia
 • Mieli pysyy tyhjänä häiritsevistä asioista 
 • Nykyään stressin oireet on helppo tunnistaa ja poistaa ne välittömästi Matin itsehoito-ohjeilla
 • Kun eteen tulee ongelmia ja haasteita, niihin löytyy helposti luovat ratkaisut

Nyt kun lähdet mukaan kurssille saat myös 95:n euron arvoiset bonukset:

4. ERIKOISBONUS: Lähtiessäsi mukaan saat myös pidetyn Rennompaan elämään suggestioäänitteeni, jolla moni nukahtaa 5 minuutissa (ARVO 40€)

Suggestiohoidolla sekä syvärentoutat kehosi ja mielesi, mutta myös uudelleenohjelmoitut suorittamisesta vapaaseen positiivisen rentoon elämään.

Pääset mukaan helposti. Valitset vain haluamasi maksutavan

Voit maksaa joko kerralla -26%:n alennuksella tai 5-9 osassa suoralla laskulla -15% alennuksella. Lisäksi sinulle on 14:n päivän tyytyväisyystakuu. Muutosohjelman ovh. on 372€.

Nyt kerralla -26% (77€) alennuksella

295€

KERRALLA LASKULLA

5kk eli 5:ssä osassa -15% alennuksella

63€

KUUKAUDESSA LASKULLA

7kk eli 7:ssa osassa -15% alennuksella

46€

KUUKAUDESSA LASKULLA

9kk eli 9:ssa osassa -15% alennuksella

35€

KUUKAUDESSA LASKULLA

Kyllä haluan taputella itsesi terveemmäksi ja eheämmäksi ja lähden mukaan vapautumaan tunnekasaumistani uuteen vapaampaan minään

Pääset mukaan helposti. Ilmoitat vaan alle minkä maksumallit haluat 1., 2., 3., vai 4.?

Ilmoita alle vaan haluatko maksaa: 1. edullisimmin kerralla -26% alella 295€ (ovh. 372€), 2. -15% alella 63€/5kk, 3. -15% alella 46€/7kk vai 4. -15% alella 35€/9kk?

​​Sinullakin on nyt mahdollisuus saada sisäinen rauhantila ja päästää irti heikosta minäkuvasta uuteen energisempään terveyteen helposti edullisesti verkkokurssin sisällön avulla.

Saat kaiken video hoitomateriaalin käyttöösi kirjautumisen jälkeen. Sisältö on käytössäsi rajoittamattoman ajan ja voit edetä omaan tahtiisi. :-)

Vapaaksi vaivoista-verkkokurssin psykologisen elämänmuutos-verkkokurssin avulla valjastat alitajuntasi linjaan tietoisten tavoitteidesi kanssa vailla tunnelukkojen ja stressin kuormaa!

Systemaattisella EFT videohoidolla Sinä onnistut kanssani. Saat kokonaisvaltaisen uuden ymmärryksen, tiedon ja työkalut hoitamaan sinun vaivojasi ja oireita sinulle sopivan aikataulun mukaisesti ja avun pysyvään terveyden muutokseesi 14 päivän tyytyväisyystakuulla!

Pääset mukaan helposti täydellä 14 päivän tyytyväisyystakuulla.. Valitset vain Sinulle sopivan maksutavan alta ja pääset poistamaan stressiäsi

Voit maksaa joko kerralla -26%:n alennuksella tai 5-9 osassa -15% alennuksella laskulla. Lisäksi sinulle on 14:n tyytyväisyystakuu.

Nyt kerralla -26%:n (77€) alennuksella

295€

KERRALLA LASKULLA

5kk eli 5:ssä osassa -15% alennuksella

63€

KUUKAUDESSA LASKULLA

7kk eli 7:ssa osassa -15% alennuksella

44€

KUUKADESSA LASKULLA

9kk eli 9:ssa osassa -15% alennuksella

35€

KUUKAUDESSA LASKULLA

Haluan vapautua stressiä, menneisyyden taakoista ja uuteen stressittömämmän terveeseen elämään

Nyt on viimeinen mahdollisuus päästä mukaan terveyden eheytymiskurssille, jopa 26% alennuksella!

Ilmoittautuminen on helppoa. Ilmoittautuessa sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa haluamasi maksumalli. Valitsetko 1., 2., 3. vai 4. mallin? Haluatko maksaa: 1. edullisimmin suoralla laskulla kerralla -26% alella 295€ (ovh. 372€), 2. -15% alella 63€/5kk, 3. -15% alella 44€/7kk vai 4. -15% alella 35€/9kk?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.