Tehdään Matka Tasapainoon yhdessä!

6 kk:n kestoisen EFT-tunnetyöskentelyohjaaja verkkokoulutuksen käynnin jälkeen olet löytänyt työkalut ja taidot, joilla voit auttaa läheisiä ja muita ihmisiä voimaan paremmin ja kyet vapauttamaan heitä menneisyyden taakoista, tunnelukoista ja arjen ahdistuksista nauttimaan elämästä löytäen iloa takaisin elämään.

HUOM! Tämä tarjouskampanja päättyy pian ja hinta nousee normaaliin.

Olet varmaan huomannut, että me suomalaiset voimme huonosti? Haluatko auttaa?

Fyysisten ja henkisten "kipujen" taustalla on kasautuneet arjen tunteet, menneisyyden kokemukset ja tunnelukot. Jotta keho-mieli ja tunteet saadaan tasapainoon tarvitaan vaikutus aivojen mantelitumakkeeseen. Stressi ja vaivat poistuvat. Tulemalla oppimaan EFT tunteiden vapautuksen taidot verkkokoulutuksessa sinäkin pystyt ihmeisiin, joita minä olen tehnyt menetelmän avulla viimeisen 10 vuoden aikana.

Monella on ongelmia arjen stressin, hankalien muistojen sekä tunnelukkojen kanssa, vaikkeivat he sitä näytäkään. Mutta he voisivat voida paremmin. Kysymys on vain keinoista vaikuttaa oikeisiin asioihin. Moni on etsinyt keinoja vaikuttaa palautumiseen, stressiin, riittämättömyyden tunteisiin ja paineisiin tyhjin tuloksin. Mielenrauha on jäädyn kaukaiseksi haaveeksi arjen jalkoihin kun alitajunta sabotoi onnellisuutta. Mutta onneksi mielen häiritsevät asiat voidaan käsitellä nopeasti ja tehokkaasti parempaan EFT-hoidolla, jonka kuka tahansa voi oppia.

Erään tutkimuksen mukaan 87% ihmisistä stressaa päivittäin. Sinä voisit auttaa heitä kuten minäkin päivittäin EFT-hoidolla

Yksinkertainen salaisuus tunnetasapainoon ja hyvään stressinhallintaan on aivojen mantelitumekkeen rauhoittaminen. Onneksi on olemassa keinoja vaikuttaa näihin asiaan tehokkaasti ja pysyvästi ja päästä läsnäolon tilaan EFT-hoidolla. Mikäli haluaisit vaikuttaa uudella fiksummalla tavalla omaan ja kanssakulkijoiden vointiin, lue EFT-verkkokoulutus mahdollisuudesta ja tartu tarjoukseen. Tulet yllättymään positiivisesti!

Haluisit varmaan löytää sellaisen työkalun itsellesi, läheisille tai asiakkaillesi, jolla voit nopeasti ja tehokkaasti auttaa helpottamaan stressikuormaa ja auttaa pääsemään sinuiksi itsen kanssa? Haluaisit löytää keinon vapautua traumoista, riippuvuuksista, kehohyväksynnän vaikeuksista, ihmissuhde-ongelmista, vapautua liiasta killteydestä ja suorittamisesta? Jos vastauksesi on kyllä. Tule mukaan EFT-verkkokoulukseen!

Miten EFT stressin- ja tunteiden vapautustekniikka voi vaikuttaa keholliseen terveyteen ja jopa solutasolle asti toimien minuuteissa? EFT Tapping-hoidossa kun ohjatusti taputellaan yläkehon akupisteitä, vaikutetaan aivojen mantelitumakkeen (Amygdalan) taistele tai pakene-reaktioon, joka on keskeinen juurisyy keho-mieliyhteysongelmiin sekä parantumiseen. EFT tunteidenvapautus hoidolla mantelitumake rauhoittuu samoin hermosto, alitajuntanta ja mieli ja kehon luonnollinen tasapaino korjaantuu. Alla kuva miten 5 min. EFT-hoito vaikututti punaisin verisoluihin, jotka olivat epäterveessä tilassa. Kuvassa verenkuva hoidolla muuttui normaaliksi terveeksi verenkuvaksi.

Jatka lukemista, jos haluaisit löytää sellaisen työkalupakin itsellesi, läheisillesi tai asiakkaillesi, jolla voit nopeasti ja tehokkaasti auttaa helpottamaan stressikuormaa ja auttaa pääsemään sinuiksi itsen kanssa ja samalla kohentamaan terveyttä.

Tulemalla mukaan “6:n kk:n kestoiselle EFT-tunnetyöskentelyohjaaja verkkokoulutukseen", opit mm.:

 • kartoittamaan henkistä hyvinvointia tunne-elämänkartoituksen pohjalta
 • hoitamaan arjen stressiä ja ahdistuksen aiheita pois kehosta
 • hoitamaan traumoja ja uudelleenohjelmoimaan pois menneisyyden ikävät taakat auttaen saamaan anteeksiantoa ja hyväksyntää tapahtumille
 • hoitamaan kaikkia pelkoja ja fobioita tehokkaasti
 • hoitamaan kaikenlaisia riippuvuuksia ja addiktiota tehokkaasti
 • hoitamaan eroon haitallisista tavoista kuten: suorittamisesta, murehtimista ja itsekrtiikistä
 • hoitamaan ihmissuhde- ja parisuhdehaasteita parempaan ja sujuvampaan kemiaan
 • ymmärtämään ja hoitamaan kaikkia 18 tunnelukkoa, jotka aiheuttavat itsetunto- ja ihmissuhde-ongelmamme, turvattomuuden ja mm. liian kiltteyden
 • hoitamaan myös lasten ja nuorten tunnehaasteita

Kerron miten voin auttaa Sinua auttamaan itseäsi ja muita

Millainen olo EFT-taputteluhoidosta tulee?

Kun EFT-hoitajan kanssa on virittäydytty arjen haasteisiin ja taputeltu akupisteitä riittävästi, mantelitumake rauhoittuu ja kehon jumittuneet energiat vapautuvat. Sen seurauksena mieli tyhjentyy stressistä ja kehon oireet vähenevät. Alla Sirkan käytännön kokemus hoidon vaikutuksesta. Sinäkin voit saada läheisillesi samankaltaisia positiivisia muutoksia aikaan. Tämän verkkokoulutuksen avulla pystyt poistamaan heiltä stressiä, pelkoja, traumoja, tunnelukkoja ja auttaa heitä voimaan paremmin. Miltä kuulostaisi?

Jos et ole vielä katsonut suomennettua EFT menetelmän esittelyvideota niin katsopa ja näet miten hämähäkkipelkokin poistetaan. Näet tietoa tutkimuksista ja käyttömahdollisuuksista

 

Tässä asiakkaiden kommentteja EFT-hoidosta

Mitä asioita olen hoitanut EFT-hoidolla ja mitä opit hoitamaan tämän verkkokoulutuksen avulla?

Omaksu tehokkaimmat työkalut oman ja kanssakulkijoiden hyvinvoinnin kohentamiseen 6:n kk:n EFT verkkokoulutuksessa!

EFT-tunnetyöskentelyohjaajan verkkokoulutuksella opit hoitamaan kaikkia hyvinvoinnin osa-alueita helposti. Katso lyhyt videoviestini kuinka voimme yhdessä oppia ja onnistua!

 

Vaikka koulutuksella saat myös huikean tehokkaat taidot auttaa kanssakulkijoita voimaan paremmin, ei se ole tuhansien eurojen hintainen. Pääset mukaan 90€:n kuukausittaisella osamaksulla (6kk) nyt 20% alennuksella (108€ ovh:sta)

​Uskon verkkokurssini sisältöön 100 % ja siksi annan sille täyden 14 päivän rahat takaisin takuun

Jos et ole kurssin sisältöön tyytyväinen, lähetä minulle sähköpostia 14 päivän kuluessa niin maksan sinulle rahasi takaisin 100 %. ilman kysymyksiä.

Haluan oppia hoitamaan kanssakulkijoiden tunnetaakkoja helposti, tehokkaasti ja turvallisesti

Kyllä haluan mukaan verkkokoulutukseen 90€:n kuukausilaskulla seuraavan 6:n kk:n aikana

Verkkokurssin sisältö käytössä vapaasti omaan tahtiisi rajoittamattoman ajan. Pääset mukaan jättämällä yhteystietosi alle.

Opiskelu tapahtuu joustavasti nykyaikaisella kurssialustalla osio kerrallaan, jotka sinulle aukeaa kuukausittain sopivina palasina ja voit edetä omaan tahtiisi. Lopuksi voit saada diplomin käymästäsi koulutuksesta.

Katso videoesittelyni! Nyt pääset kurkistamaan kun näytän sinulle miltä koulutus näyttää ja mitä se pitää sisällään..

Näet selkeämmin mitä osiota aukeaa 6:n kk:n aikana..

 

Sannan videokokemus EFT-tunnetyöskentely-ohjaaja koulutuksesta

 

Pekan kokemus EFT-hoidosta ja koulutuksesta

 

Mistä osa-alueista 24:n viikon eli 6:n kk:n jaksotettu EFT-tunnetyöskentelyohjaaja verkko-diplomikoulutus koostuu?

Jokaisen osa-alueen video-oppien seurauksena opit keho-mielen kuntoutuksesta, stressinhoidosta ja opit vapauttamaan ihmisten elämän eri osa-aluiden haasteita ohjelmoiden heitä parempaa hyvinvointiin ja terveyteen. 16:n viikon sopivina arkeen sopivasti ajastettuna verkkokoulutuksessa tulen auttamaan sinua vapauttamaan niin kehon vaivoista kun arkea kuormittavista ahdistuksista, menneisyyden taakoista ja tunnelukoista. Näiden seurauksena ihmisten elämää voidaan huomattavasti parantaa.

Jokaisen EFT-hoidon osa-alueeseen saat selkeän ymmärryksen mistä haasteet johtuvat ja miten niitä hoidetaan systemaattisesti.

Opit hoitamaan ahdistusta, arjen stressiä, pelkoja, riippuvuuksia, tunnelukoja sekä häiritseviä muistoja uskomattomat tehokkaasti.

Sinulle aukeaa parin viikon välein uudet video-osiot kirjallisine ohjeineen, joiden avulla voit edetä omaan tahtiisi.

Kirjallisissa ohjeissa saat tulostettavaksi valmiit sabluunat tiettyihin hoitotilanteisiin/ongelmiin. Sinun ei tarvitse kuin harjoitella valmiiden mallien avulla saavuttaen varmuuden mallien toimivuudesta.

Opi vapauttamaan itsesi ja läheisesi kaikista ongelmia aiheuttavista 18:sta tunnelukosta

Esim.Tunnelukkomoduleissa ymmärrät mitä ovat tunnelukot ja miten ne ovat muovanneet minäkuvaamme ja häiritsevät elämäämme ja opit hoitamaan itsesija läheisesi vapaaksi EFT:llä kaikista 18:n tunnelukoista, jotka ovat aiheuttaneet turvattomuutta, riittämättömyyttä, vaativuuksia ja stressiä.

Suomalaisilla on monenlaisia haasteita kuten suorittamista ja liikaa kíltteyttä, joita opit ratkomaa.

EFT koulutuksessa opittavien osa-alueiden myötä pystytään kitkemään ja uudelleenohjelmoimaan näitä tapoja eli vapautetaan liiasta kontrolloinnista, virheiden ja epäonnistumisen pelosta, uhrautumisesta, ylikriittisyydestä, ylitunnollisuudesta, murehtimisesta, täydellisyyden pyrkimyksistä ja rentouden ja rohkeuden esteistä.

Verkkokoulutuksen rakenne:

Opit osa-alue kerrallaan ja lopuksi saat kokonaisvaltaisen taidon ja olet valmiina auttamaan

1. Pohjustus alitajunnan uudelleenohjelmointiin

Tutustutaan EFT-hoidon vaikutus mekanismeihin, keho-mielikuntoutukseen

2. Opit hoitamaan arjen haasteita ja stressiä

Opeilla opit poistamaan kaikkia ahdistavia ja masentavia arjen haasteitavia tunnetaakkoja

3. Opit hoitamaan häiritseviä muistoja ja traumoja

Opeilla saamaan pysyvät muutokset menneisiin häiritseviin tapahtumiin

4. Opit vapauttamaan vihaa ja saamaan anteeksiantoa

EFT hoidolla saadaan syvällinen kehollinen anteeksianto ja hyväksyntä aikaan

5. Opit hoitamaan kaikkia pelkoja ja fobioita

EFT hoidolla pelkoihin saadaan yllättävän helposti muutosta pelottomuuteen

6. Opit hoitamaan itsetuntoa ja ihmissuhteita paremmaksi

Opeilla saadaan selkeyttä ja turvaa sekä ihmissuhteisiin, että kohennusta itsetuntoon

7. Opit ymmärtämään ja hoitamaan kaikkia tunnelukkoja

Opit tärkeimmät tietot kaikista 18:sta tunnelukoista ja opeilla ne saadaan hoidettua pois

8. Opit hoitamaan kaikkia addiktioita ja riippuvuuksia

4 vaiheisen riippuvuuden hoitomallin avulla opit saamaan muutosta kaikkiin addiktiohin

​​Tämän verkkokurssin ja bonuksien arvo on vähintään 850€. Sinä, hyvä ystäväni, et kuitenkaan maksa 850€:a etkä edes puolta siitä. Saat koko paketin edullisesti haluamallasi osamaksumallilla kun tilaat käyttöoikeuden tämän viikon loppuun mennessä. Tämän jälkeen hinta nousee.

Nyt kun lähdet mukaan kurssille saat myös 95:n euron arvoiset bonukset:

4. ERIKOISBONUS: Lähtiessäsi mukaan saat myös pidetyn Rennompaan elämään suggestioäänitteeni, jolla moni nukahtaa 5 minuutissa (ARVO 40€)

Suggestiohoidolla sekä syvärentoutat kehosi ja mielesi, mutta myös uudelleenohjelmoidut suorittamisesta vapaaseen positiivisen rentoon elämään.

Olen saanut EFT hoidoilla huomattavaa parannusta ihmisten elämään viimeisen 10 vuoden ajan monella osa-alueella. Sinäkin opit kyllä nämä käytännön taidot selkeillä verkkokoulutuksen ohjeilla ja pystyt auttamaan ihmisiä ja myös itseäsi. Pääset mukaan helposti. Jätät vaan yhteystietosi yhteydenottolomakkeelle ja voit edetä omaan tahtiisi.

Pääset mukaan 90€/kk osamaksulla 6:n kk:n aikana. Opiskelussa voit edetä omaan tahtiisi. Lisäksi sinulle on 14:n päivän tyytyväisyystakuu.

Nyt -20% (108€) alennuksella ovh. 108€/kk/6kk

Nyt 90€/kk/6kk

OSALASKULLA

Kyllä haluan mukaan verkkokoulutukseen 90€:n kuukausilaskulla seuraavan 6:n kk:n aikana

Sinulle aukeaa 2 viikoin välein uutta video- ja kirjallista materiaalia ja pääset harjoittelemaan käytännössä ohjeideni avulla. Verkkokurssin sisältö käytössä vapaasti omaan tahtiisi rajoittamattoman ajan. Pääset mukaan verkkokurssialustalle jättämällä yhteystietosi.

Millaisia palautteita EFT koulutuksesta ja -hoidosta on kirjoitettu?

Tiinan kokemus EFT-koulutuksesta

 

Tytin Laineen kokemus EFT-koulutuksesta

 

Minnan kokemus EFT-hoidosta ja koulutuksesta

 

Verkkokoulutuksessa opit tunnistamaan ja hoitamaan tunnelukkoja, jotka aiheuttavat ongelmamme. (itsetunto, sosiaaliset pelot, ihmissuhde-ongelmat) EFT-hoidolla ihmiset ovat päässeet eroon tunnelukoista pysyvästi. Nyt sinäkin voit oppia kuinka se käy.

Tunnelukkotestin voi tehdä osoitteessa: www.tunnelukkosi.fi/testi.php

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset:

Jos sinulla on mitään kysyttävää voit laittaa minulle myös sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Mikä on EFT-hoito?

EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon.  Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn.

Mikä on hoidon perusidea?

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä ja miten metodi ja tämä eroaa muista?

EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 8 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista. Koska kokemuksemme, tunteemme ja asenteemme ovat kehossamme ja alitajunnassamme ei pelkällä tietosen mielen käsittelyllä saada pysyviä muutoksia vaan palataan takaisin jojoiluun. UusiSinä-ohjelmalla suurinosa osallistujista on saanut pysyviä muutoksia helpommin ja miellyttävämmin pystyneet muuttamaan elämäänsä paremmaksi.

EFT-hoito on todettu tehokkaaksi myös tutkimuksissa, joista tässä esimerkki: 

Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45 (Symptom Assesment Questionnaire -45) kyselytutkimuksella.

Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
– tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
– depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
– yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
– kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research

Kun olet lähettänyt yhteystietosi ilmoittautumislomakkeella minulle sähköpostiini, laitan sinulle käyttöoikeuden verkkokurssialustalle ja saat kirjautumistiedot ja salasanat sähköpostiisi sekä ensimmäisen kuukauden pdf laskun. Tämän jälkeen kirjaudut verkkokurssialustalle ja pääset heti osallistumaan ohjelmaan ja pääset oppimaan videoiden avulla. 

Verkkokoulutus ei vie sinulta paljon aikaa eikä resursseja. Tietenkin henkinen sitoituminen ohjelmaan ja prosessiin tarvitaan. Käytännön kuukausittaiseen harjoitteluun olisi hyvä tehdä harjoitushoitoja lähipiirillesi.

Seuraavilla viikoilla käsitellään aina eri teemaa, jotka aukeavat sinulle sopivina paloina ajastetusti, joista saat viestin sähköpostisiisi ja pääset kirjautumaan sisään.

24:n viikon aika jakson aikana ollaan käsitelty kaikki osa-alueet. Voit käyttää videoita aina tarpeesi mukaan ja käyttää kurssin sisältöä myös myöhemmin rajoittamattoman ajan.

 

Sinulla on 100%:n 14 päivän tyytyväisyystakuu ja tilaus on täysin riskitön. Jos jostain syystä et tykkää koulutuksesta, pyydät vain rahasi takaisin 14:n päivän sisällä. Joten sinulla on vielä aikaa ja tämä tulee muuttamaan elämääsi. Annat vain EFT-videoitsehoito verkkokurssilleni mahdollisuuden, sen se vain vaatii.. Ilmoittaudut vain ja testaa minut. Jos en ole sinun verkkokurssivalmentajasi, ei haittaa, pyydät vain rahasi takaisin. Mutta jos tykkäät kuten muutkin osallistujani, tämä päivä voi konkreettisesti olla uuden elämäsi alku sinulle itsesi ja muiden auttamisessa.

Tunteemme ovat kasaantuneet käsittelemättöminä kehoomme ja alitajuntaamme luoden ohjelmointimme. Sinne on kasaantunut myös traumamme, tunnelukkomme ja sabotoivat ajatuksemme luoden esim. suorittamista. Jos yrität tehdä muutosta tietoisen mielen itsekurilla, ei taustasyyt muutu etkä kauan jaksa. Kun taputtelet itseltäsi tai hoidettavalta systemaattisesti olennaiset asiat alitajunnastasi ja kehostasi niin mieli, kehon terveys ja käyttäytyminen muuttuu pysyvästi rennompaan suuntaan.

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa.

Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

Kehoomme jääneet tunnekokemukset saavat aivojemme eloonjäämisosan mantelitumakkeen hälyytystilaan, joka aiheuttaa stressimme ja häiritsevät tunteemme. Kun saat systemaattisesti yhteyden oikeisiin stressiteemoihisi ja samalla taputtelet akupisteitä johdollani, niin mantelitumake rauhoittuu ja kehoon ja alitajuntaan jääneet tunnekokemukset vapautuvat ja poistuvat olivatpa ne kuinka voimakkaita tai kauan vaivanneita tahansa.

Suurin osa vaivoista on liian stressin ja käsittelemättömien kehoon jääneiden tunteiden seurausta. Sanotaan, että yli 80% vaivoista johtuu stressistä. Olen huomannut tämän 10:n vuoden aikana Kiinalaisen lääketieteen vastaanotollani. Kun poistamme, stressin keho tervehtyy.

Kun verkkokurssin itsehoito-ohjeillakin hoidat vaivoja, tulet yllättymään kuinka tehokkaasti hoito toimii myös vaivoihin minuuteissa. Kun stressi kuormaa poistuu, keho pystyy parantamaan itse itsensä.

Alitajuntamme ja kehomme kuormittunut sabotoimivista ajatuksista, muistoista, tunnelukoista ja saavat meidät ajattelemaan, että meissä on jotakin vikana yms.. aiheuttaen heikkoa itsetuntoa ja stressiä.

Kun systemaattisesti taputellaan negatiivisia ajatuksia menneisyydestämme, suhteestamme kehoomme ja itseemme liittyen suhtautumisemme ja käyttäytymisemme ja mielialamme muuttuu, kuin saisimme kärijarrun pois päältä.

​Uskon verkkokurssini sisältöön 100 % ja siksi annan sille täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.

Jos et ole kurssin sisältöön tyytyväinen, lähetä minulle sähköpostia 14 päivän kuluessa niin maksan sinulle rahasi takaisin 100 %:sesti ilman kysymyksiä.

Tässä muutamia muutoksia, joista EFT-hoitoa saaneet ovat kertoneet:

 • Arki huomattavasti energisempi ja tehokkaampi 
 • Hyvinvoiva - ero on todella kuin yöllä ja päivällä
 • On helpompi yhdistää työ ja runsas perhearki toimivaksi kokonaisuudeksi, josta voi nauttia
 • Mieli pysyy tyhjänä häiritsevistä asioista 
 • Nykyään stressin oireet on helppo tunnistaa ja poistaa ne välittömästi verkkokoulutuksessa opimillasi EFT itsehoito-ohjeilla
 • Kun eteen tulee ongelmia ja haasteita, niihin löytyy helposti luovat ratkaisut

Nyt kun lähdet mukaan kurssille saat myös 95:n euron arvoiset bonukset:

4. ERIKOISBONUS: Lähtiessäsi mukaan saat myös pidetyn Rennompaan elämään suggestioäänitteeni, jolla moni nukahtaa 5 minuutissa (ARVO 40€)

Suggestiohoidolla sekä syvärentoutat kehosi ja mielesi, mutta myös uudelleenohjelmoitut suorittamisesta vapaaseen positiivisen rentoon elämään.

Pääset mukaan helposti ja edullisesti 108€:n alennuksella.

Pääset oppimaan EFT supermetodin salat ja hoitotaidot jättämällä yhteystietosi allaolevalle yhteydenottolomakkeelle.

-20% (108€) alennuksella ovh. 108€/kk/6kk

Nyt 90€/kk/6kk

OSALASKULLA

Kyllä haluan mukaan pidettyyn EFT diplomiverkkokoulutukseen nyt -20% alella!

Sinulle aukeaa 2 viikoin välein uutta video- ja kirjallista materiaalia ja pääset harjoittelemaan käytännössä ohjeideni avulla. Verkkokoulutuksen sisältö käytössä vapaasti omaan tahtiisi rajoittamattoman ajan. Pääset mukaan verkkokurssialustalle jättämällä yhteystietosi ja laitan sinulle käyttöoikeuden videokurssimateriaaleihin.

​​Sinullakin on nyt mahdollisuus saada taidot hoitaa itseltä ja läheisiltä tunteet tasapainoon ja sitä kautta myös löytää tarkoitusta elämääsi. Ainakin itselleni tämä työ antaa suuren merkityksen elämääni.

Saat kaiken videomateriaalin käyttöösi kirjautumisen jälkeen. Sisältö on käytössäsi rajoittamattoman ajan ja voit edetä omaan tahtiisi. :-)

Haluan oppia hoitamaan kanssakulkijoiden tunnetaakkoja helposti, tehokkaasti ja turvallisesti

Nyt on viimeinen mahdollisuus päästä mukaan verkkokoulutukseen 20% alennuksella 90€:n kuukausimaksulaskulla (6kk)

Olet mukana oppimassa supermetodin salat jättämällä yhteystietosi alle nyt alennushintaan ja laitan sinulle käyttöoikeuden Kajabin verkkokurssialustalle.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.