Tehdään Matka Tasapainoon yhdessä!

Vapaaksi tunneylipainosta-psykologisen painonhallinnan verkkokurssin jälkeen olet löytänyt avaimet hyvään oloon tasapainoiseen painon- ja stressinhallintaan sekä päässyt sinuiksi menneisyyden, kehosi, persoonasi ja ympäristösi kanssa, että pystyt nauttimaan elämästä stressailematta. ​

HUOM! Tämä tarjouskampanja on voimassa vain tämän viikon loppuun asti, jonka jälkeen hinta nousee

Olet varmasti miettinyt, millaista arki oikeasti voi olla, kun alitajunnan sabotaatiot, tunneylipaino ja stressi ei hallitse sitä.

Nyt on aika päästää irti kuormittavan stressaavista ajatuksista ja aloittaa matka kohti rentouttavaa sekä itsevarmempaa arkea hyvillä valinnoilla!

 

Jatka lukemista, jos olet kyllästynyt siihen, että arkeasi hallitsee pitäisi-ajatukset ja stressi, mahdollinen tunnesyöminen sekä itseluottamuksen puute, menneisyyden tunnetaakka ja kehohyväksynnän puute ja haluat alkaa nauttimaan tästä elämästä ja saada elintavat ja painosi ryhtiin luonnollisesti.

Jos haluat positiivisen muutoksen, jonka ansaitset, sinun täytyy vapautua stressistä ja saada alitajunta linjaan tavoitteidesi kanssa

Tarvitset apuani, tukeani, tehokkaita mielenhallinnan työkalujani ja systemaattisen mallini tuohon muutokseen.

Moni ihmettelee, että miksi ei laihdu vaikka syö mitä? Ongelmana on alitajunnan tunneylipaino ja stressi.

Kun koemme stressiä ruoasta ja tyytymättömyyttä kehostamme ja päätämme laihduttaa, aivomme tulkitsevat viestit "taistele tai pakene-reaktioksi" menneisyyden "tunneylipainotaakan" lisäksi, hormonimme kääntyvät meitä vastaan. Alitajuntamme tarvitsee viestin, että olemme turvassa ja on turvallista poistaa ylimääräinen rasva ja laihtua.

Amerikkalainen John Gabriel oli kärsinyt kiusaamisesta. Ylipaino oli rakentunut "henkiseksi suojaksi". Kun hän "käsitteli" kehoonsa jääneet muistot ja tunteet ja samalla "tunneylipaino suojan" hypnoosin avulla, hän laihtui 100 kiloa. Minä ja asiakkaani olemme laihtuneet tuon saman prosessin eli Helpomman laihtumisen suggestioäänitteen ja EFT videoideni avulla.

Viimeisen 10 vuotta olen auttanut ihmisiä laihtumaan perinteisin dietein, mutta huomasin, että harvoin tulokset kestivät vuosia. Mutta kun löysin ymmärryksen John Gabrielin tunneylipainosta ja kehitin EFT ohjelman sisällön, aloin saamaan pysyviä tuloksia itselleni ja asiakkailleni. Vuonna 2019 keväällä pidin ensimmäisen live Matka Tasapainoon kurssin, jossa taputtelimme tämän kurssin aiheet ja aloin kuuntelemaan Helpomman laihtumisen suggestiota. Tuon kurssin aikana laihduin 7 kiloa 4:ssä kuukaudessa, elintapavalintani tuntuivat helpolta. Koska huomaan, että alitajunnan uudelleenohjelmointi on kriittisen tärkeätä, haluan auttaa sinuakin onnistumaan.

Olet varmaan tunnistanut tietoisen ja alitajuntaisen mielesi kamppailun elämäntapavalintojesi kanssa?

Tarvitset muutoksen alitajunnan rikkaruohoihin ja stressiin, jotka ovat johtaneet Sinua harhaan. Onneksi löytyy fiksu apu, Vapaaksi tunneylipainosta-ohjelma on nyt saatavilla ja pääset eteenpäin kanssani!

Mikä on tehokkaiden tunnemuutoksien taustalla olevat metodini?

Haluan esitellä sinulle EFT Tapping hoidon, jolla muutos on tehokasta

Tutkimustulos: EFT Tappingillä merkittävä vaikutus painonpudotukseen ja ruoanhimoihin. 8 viikon hoidolla keskimäärin 7,2 kg:n painonpudotus

Australialaistutkija Tohtori Peta Stapleton on hoitanut EFT:llä syömishäiriöpotilaita yli 20:n vuoden ajan. 89:n henkilön tutkimuksessa 8:ssa viikossa keskimääräinen painonpudotustulos oli 7,2kg.

Pysyviin muutoksiin tarvitaan stressittömän pitkäjänteisiä elämäntapamuutoksia

Kun poistamme ruokastressin, itsen- ja kehohyväksynnän puutteen, epäonnistujan tunteet sekä liiat vaativuuden paineet, käännymme itsemme puolelle, jolloin meidän on helpompi tehdä omaa hyvinvointiamme tukevia valintoja vuosia eteenpäin samalla hoikistuen.

Sinäkin voit uudelleenohjelmoida itsesi laihtumaan, kohentamaan elintapojasi ja pääsemään sinuiksi menneisyytesi, kehosi ja itsesi kanssa stressittömästi ja pysyvästi.

Katso lyhyt videoviestini kuinka voimme yhdessä onnistua saamaan sinut uuteen voimaan ja tavoitteisiisi Matka Tasapainoon-verkkokurssini avulla.

 

Vapaaksi tunneylipainosta-ohjelman Matka tasapainoon periaate: Poistetaan viha, vastustus, syyllisyys, itsesyytökset ja "tunneylipainotraumat"

Eri osa-alueiden, kuten syömisen, liikkumisen, nukkumisen positiiviset muutokset tapahtuvat helpommin korkeammalla motivaatiolla ja voit seurata kun elämäsi ja terveytesi paranee.

Me voimme onnistua yhdessä Vapaaksi tunneylipainosta-EFT-itsehoitoverkkokurssini avulla! Pääset mukaan joustavasti haluamallasi vaihtoehdolla

Osamaksuvaihtoehtona suoralla sähköpostilaskulla on: 1. kerralla -10%:n alella 186€, 2. 69€/kk/3kk tai 3. 42€/kk/5kk tai 4. 29,60€/kk/7kk ja tilaan käyttöoikeuden verkkokurssialustalle. (sis. 14:n päivän tyytyväisyystakuun)

Kertamaksulaskulla -10% alella

186€

KERRALLA

Osamaksu 3. osassa

69€/kk

KUUKAUDESSA

Osamaksu 5. osassa

42€/kk

KUUKAUDESSA

Osamaksu 7. osassa

29,60€/kk

KUUKAUDESSA

Jos haluat uudenlaisia tuloksia sinun on vapauduttava stressistä ja käsijarruistasi ja lukoistasi.

Tule mukaan niin onnistutaan yhdessä!

Haluan päästä mukaan matkalle tasapainoon Vapaaksi tunneylipainosta-verkkokurssille

Pääset joustavasti mukaan täydellä 14:n päivän tyytyväisyystakuulla. Ilmoitat vain maksuvaihtoehtosi minkä haluat. 1., 2., 3., vai 4.?

Mistä osa-alueista 10:n viikon jaksotettu ohjelma koostuu?

Jokaisen osa-alueen seurauksena vapaudut stressistä ja löydät motivaatiota saavuttaaksesi haluamiasi muutoksia. 10:n viikon sopivina arkeen sopivasti ajastettuna Vapaaksi tunneylipainosta-verkkokurssilla tulen auttamaan Sinua vapautumaan juuri sinun kokemuksiesi ja tunteidesi taakoista rentoutuen tehokkaan ohjatun EFT-itsehoidon avulla.

Henkinen valmistautuminen

Opi poistamaan stressiäsi ja poista elämäntapamuutostasi jarruttavat ajatukset

Optimoi kehosi ja ruokavaliosi

Tasapainota hormonitoiminaasi ja aktiovoi aineenvaihduntaasi

Vapaudu haitallisesta syömisestä

Positiivinen tunnesyömisvapaa suhde ruokaan

Uusi motivaatio liikuntaan

Löydä positiivinen suhde ja motivaatio liikkumisen kanssa

Rauha menneisyytesi kanssa

Saavuta rauha menneisyytesi kanssa anteeksiannon ja hyväksynnän kautta

Positiiviseen kehohyväksyntään ja peilisuhteeseen

Löydä uudenlainen positiivinen kehohyväksyntä ja peilisuhde

Vaatimuksista nautinnolliseen elämään

Vapaudu vaatimuksista nauttimaan omasta hyvinvoinnistasi

Liiasta kiltteydestä rohkeuteen loistaa vahvemmalla itsetunnolla

Löydä liiasta kiltteydestä vapaa vahva itsetunto, jolla uskallat loistaa

10:n viikon aikana sinulle aukeaa vähän kerralla muutoksen vaiheeseen sopivat videot ja ruokavalio ja elämäntapa-ohjeet

Esim. Sinuiksi kehosi kanssa-kehosuhdemodulissa uudelleenohjelmoit negatiivisen suhteen ulkoiseen kehoosi ja pääset rankaisusta hyväksyntään ja löydät viehättävyytesi

Jokaisen osa-alueen hoidosta lyhyet rentouttavat EFT-hoitovideot syvään muutokseen

Esim. Sinuiksi mennneisyyden kanssa modulissa uudelleenohjelmoit itsesi sinuiksi menneisyyden kanssa saavuttaen pysyvästi anteeksiantoa ja hyväksyntää ja kiitollisuutta.

Samalla kun teet tehokasta ohjattua itsehoitoa, rentoudut ja omaksut uuden asenteen ja pääset viemään uuden suunnitelmasi käytäntöön kannustukseni avulla

Esim. Sinuiksi itsesi kanssa-positiivinen suhde itseen modulissa uudelleenohjelmoit itsesi näkemään itsesi arvokkaassa valossa ja omaksut itseäsi rakastavan elää nauttien matkasta. 

Esim. Tunnelukkomodulissa ymmärrät mitä ovat tunnelukot ja miten ne ovat muovanneet minäkuvaamme ja häiritsevät elämäämme ja vapaudut riittämättömyyden, vaativuuden ja epäonnistumisen kierteestä vapautumalla epäonnistumisen ja vaativuuden tunnelukoista.

Tältä verkkokurssin kurssialusta näyttää:

Katso videoni! Nyt pääset kurkistamaan kun näytän sinulle miltä kurssilta näyttää ja mitä se pitää sisällään..

 

"Olen sairastanut aiemmin diabetesta, mutta nyt verkkokurssin jälkeen verensokeriarvoni ovat erinomaiset ja elän ilman lääkitystä, jonka purimme lääkärin kanssa!! Koen myös että stressitasoni ovat huomattavasti laskeneet. Tämä verkkokurssi on todella auttanut minua selviytymään tosi tukalista tilanteista rauhallisesti. Olen tuntenut itse niin ja saanut samanlaista palautetta ystäviltäni. Ilo ja onnellisuus elämässä lisääntyvät päivä päivältä ja toiveikkuus tulevaan vahvistuu. Matti, olet ollut minulle aarre. Kiitos siitä. Kun olin löytänyt informaatiota, kuinka diabeteksen voi "peruuttaa", päätin yrittää sitä omalla kohdallani. Tässä prosessissa eli elämäntapamuutoksessa, tiedon lisäksi, tarvitsin motivaatiota. Matkalla tasapainoon verkkokurssin aikana EFT:n avulla sain stressitasojani alaspäin, uskoni omaan selviytymiseen lisääntyi, tunnesyöminen väheni ja kykenin tekemään parempia valintoja. Motivaatio liikkumiseen lisääntyi kun "opin rakastamaan itseäni askel askeleelta". Matkan varrella valmennuksesta saamani tuki oli tosi tärkeää. Olen niin innoissani ja onnellinen muutoksesta, että laajennan EFT-metodin hyödyntämistä muillekin elämäni alueille. Kiitos"

Verkkokurssilaisen palaute
Entinen diabeetikko Irmeli Järvilehto

Irmeli siis pääsi vapaaksi diabeteksestä tämän verkkokurssin avulla. Millaisia kokemuksia muut asiakkaat ovat saaneet EFT-hoidosta ja Vapaaksi tunneylipainosta-verkkokurssista?

Miten päätös lähteä mukaan Vapaaksi tunneylipainosta-EFT-itsehoitohoito verkkokurssille on sitten konkreettisesti muuttanut asiakkaideni elämää?

Asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä eikä rahat takaisin takuuta ole edes tarvittu. Alta näet asiakkaideni muutoksia..

Kun ilmoittaudut verkkokurssille NYT saat lisäksi nämä 75€:n arvoiset bonukset parempaan uneen, stressinpoistoon ja muutokseesi!

​Uskon verkkokurssini sisältöön 100 % ja siksi annan sille täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.

Jos et ole kurssin sisältöön tyytyväinen, lähetä minulle sähköpostia 14 päivän kuluessa niin maksan sinulle rahasi takaisin 100 %:sesti ilman kysymyksiä.

Jos haluat pysyviä tuloksia parempaan tarvitaan stressivapaan pysäyttämätön asenne alitajuntaan.

Jos haluat vihdoin onnistua tuu mukaani!

Kyllä minä haluan matkalle tasapainoon mukaan verkkokurssille!

Eipä siinä muuta kuin laita yhteystietojesi lisäksi haluamasi maksumallin eli vaihtoehdot ovat laskulla 1. -10% alella kerralla 186€, 2. 69€/kk 3:n kk:n aikana, 3. 42€/kk 5:n kk:n aikana tai 4. 29,60€/kk 7:n kk:n aikana.

Tässä verkkokurssilaisten kokemuksia suljetusta Facebook-ryhmästä

Katsopas minuutin Tiinan kokemus EFT:stä ja verkkokursseistani

 

Katso miten EFT kurssi muutti Eveliinan elämän

 

Mitä transformaatiota sinäkin tulet saamaan, joka näkyy, tuntuu ja pysyy?

Haluan jakaa vielä muutaman huikean tarinan asiakkailtani heidän terveyteensä ja elämäänsä

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset:

Jos sinulla on mitään kysyttävää voit laittaa minulle myös sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Mikä on EFT-hoito?

EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon.  Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn.

Mikä on hoidon perusidea?

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä ja miten metodi ja tämä eroaa muista?

EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 6 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista. Koska kokemuksemme, tunteemme ja asenteemme ovat kehossamme ja alitajunnassamme ei pelkällä tietosen mielen käsittelyllä saada pysyviä muutoksia vaan palataan takaisin jojoiluun. Matka Tasapainoon-verkkokurssilla suurin osa osallistujista on saanut pysyviä muutoksia helpommin ja miellyttävämmin pystyneet muuttamaan elämäänsä paremmaksi.

EFT-hoito on todettu tehokkaaksi myös tutkimuksissa, joista tässä esimerkki: 

Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45 (Symptom Assesment Questionnaire -45) kyselytutkimuksella.

Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
– tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
– depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
– yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
– kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research

Kun olet tilannut verkkokurssin yhteydenottolomakkeella saat käyttöoikeuden ja kirjautumistiedot sähköpostiisi sekä ensimmäisen kuukauden osa-maksulaskun. 

Tästä alkaa 10 tyytyväisyystakuusi, jonka aikana sinulla on rahat takaisin takuu. Tuon on jälkeen olet sitoutunut käymään kurssia omaan tahtiisi.

Tämän jälkeen kirjaudut verkkokurssialustalle ja pääset heti tutustumaan ohjelmaan. EFT-tekniikkaan ja tekemään henkisen valmistautumisen ja stressinpoistohoitovideoita. 

Verkkokurssi ei vie sinulta paljon aikaa eikä resursseja. Vain noin 30 min. viikossa videoihin ja harjoituksiin. Tietenkin henkinen sitoituminen ohjelmaan ja prosessiin tarvitaan.

Seuraavilla viikoilla käsitellään aina eri teemaa kuten: suhdetta ruokaan, jotka aukeavat sinulle sopivina paloina ajastetusti, joista saat viestin sähköpostisiisi.

10:n viikon aikajakson aikana ollaan käsitelty kaikki osa-alueet. Voit käyttää stressinpoisto videoita aina tarpeesi mukaan ja käyttää kurssin sisältöä myös myöhemmin rajoittamattoman ajan.

Suosittelen sinua käyttämään Helpomman laihtumisen iltasuggestiota ja Parempi päivä EFT:llä ja 10 min. stressinpoistomeditaatiota usein.

 

Tilauksen jälkeen sinulla on 100%:n 14 päivän tyytyväisyystakuu ja tilaus on täysin riskitön. Jos jostain syystä et tykkää kurssista, pyydät vain rahasi takaisin 14:n päivän sisällä.  Tästä alkaa 14 tyytyväisyystakuusi, jonka aikana sinulla on rahat takasin takuu. Tuon ajan jälkeen olet sitoutunut käymään kurssia omaan tahtiisi ja maksamaan osa-maksu laskut. 

Annat vain EFT-videoitsehoito verkkokurssilleni mahdollisuuden, sen se vain vaatii.. Ilmoittaudut vain ja testaa minut. Jos en ole sinun verkkokurssivalmentajasi, ei haittaa, pyydät vain rahasi takaisin. Mutta jos tykkäät kuten muutkin osallistujani, tämä päivä voi konkreettisesti olla uuden elämäsi alku sinulle.

Näiden 7:n vaiheen kautta muutos saavutetaan systemaattisesti:

Tämän verkkokurssin ja bonuksien arvo on vähintään 850€. Sinä, hyvä ystäväni, et kuitenkaan maksa 850€:a etkä edes puolta siitä. Saat koko paketin edullisesti haluamallasi osamaksumallilla kun tilaat käyttöoikeuden tämän viikon loppuun mennessä. Tämän jälkeen hinta nousee.

Haluatko pitää tunnelukkosi ja stressisi vai päästä tasapainoon itsesi ja kehosi kanssa ?

Kun ilmoittaudut verkkokurssille NYT saat lisäksi nämä 75€:n arvoiset bonukset parempaan uneen, stressinpoistoon ja muutokseesi!

Hyviä mahdollisuuksia on harvassa.. Jos sinusta tuntuu voisin ehkä auttaa sinua matkalle parempaan niin lähe mukaan.

Me onnistutaan yhdessä!

Ja sinulla on tyytyväisyystakuu..

 

Kyllä, haluan mukaan Vapaaksi tunneylipainosta-verkkokurssille!

Mukaan lähteminen on helppoa. Valitset vain mieleisesi maksuvaihtoehdon yhteystietojesi lisäksi, jotka ovat laskulla: 1. -10% alella kerralla 186€, 2. 69€/kk 3:n kk:n aikana, 3. 42€/kk 5:n kk:n aikana tai 4. 29,60€/kk 7:n kk:n aikana.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.