Tehdään Matka Tasapainoon yhdessä!

UusiSinä-Vapaaksi suorittamisesta-verkkokurssin jälkeen olet löytänyt avaimet hyvään oloon ja stressinhallintaan sekä päässyt sinuiksi menneisyyden, kehosi, persoonasi ja ympäristösi kanssa, että pystyt nauttimaan elämästä ilman stressiä. ​

HUOM! Tämä tarjouskampanja päättyy juuri eli toimi pian. Tämän jälkeen hinta nousee

Monella on ongelmia itsetunnon kanssa, vaikkeivat he sitä näytäkään. Moni on etsinyt keinoja vaikuttaa palautumiseen, stressiin, riittämättömyyden tunteisiin ja paineisiin tyhjin tuloksin. Itsevarmuus on voinut jäädä kaukaiseksi haaveeksi kun alitajunta sabotoi onnellisuutta.

Erään tutkimuksen mukaan 87% ihmisistä stressaa päivittäin. 

Parhaimmillaan pieni, hetkellinen stressi auttaa suoriutumaan haasteista, mutta saadessaan liikaa valtaa ja kestäessään liian pitkään stressi aiheuttaa kärsimystä ja ongelmia arjessa. Onneksi on olemassa keinoja vaikuttaa näihin asioihin tehokkaasti ja pysyvästi ja päästä läsnäolon tilaan.

Olet varmasti miettinyt, millaista arki oikeasti voi olla, kun suorittaminen, tunnelukot ja stressi ei hallitse sitä. Nyt on aika päästää irti kuormittavan stressaavista ajatuksista ja aloittaa matka kohti positiivisemman rentouttavaa sekä vapaampaa arkea EFT- ja suggestiohoidon avulla.

Ylitunnollinen suorittaminen ja turhan ankara suhde itseen ja elämään saadaan uudelleenohjelmoitua rennompaan ja tyytyväisempään tämän ohjelman avulla.

Jatka lukemista, jos olet kyllästynyt siihen, että arkeasi hallitsee pitäisi-ajatukset ja korkea stressi sekä itseluottamuksen puute, menneisyyden tunnetaakka ja kehohyväksynnän puute ja haluat alkaa nauttimaan tästä elämästä.

Tulemalla mukaan “Vapaaksi suorittamisesta-16:n viikon mittaiselle muutosverkkokurssille", saat vapauden mm.:

 • menneisyyden ikäville muistoille saavuttaen anteeksiantoa ja hyväksyntää
 • peloista loistaa ja rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet
 • riittämättömyyden tunteista tuntea kehosi ja itsesi viehättävänä
 • haitallisista tavoista kuten: suorittamisesta, murehtimista ja itsekrtiikistä
 • ihmissuhteita ja rentoutta sabotoivista 18:sta tunnelukosta ja pääset luopumaan “uhri” asenteesta ja
 • kuomittavasta stressistä ja pääset elämään täyttä elämää tästä eteenpäin

Kerron miten voin auttaa Sinua

Tässä asiakkaiden kommentteja EFT-hoidosta

Mitä asioita olen hoitanut EFT-hoidolla ja EFT-itsehoito-verkkokurssien avulla?

Löydä sisältäsi uusi voima hyvinvointiisi lähtemällä mukaan 16:n viikon Vapaaksi suorittamisesta-muutosohjelmaan nyt!

Uudelleenohjelmoi itsesi vapaaksi suorittamisen tavoista ja kaikista tunnelukoista ja stressistä ja pääsemään sinuiksi menneisyytesi, kehosi ja itsesi kanssa. Katso lyhyt videoviestini kuinka voimme yhdessä onnistua!

 

Minkä arvoinen tämä muutos eli verkkokurssi on? Millä on eniten merkitys? Stressivapaalla elämisellä..

Hyvä ystävä, mihin aikasi ja energiasi kuluu tällä hetkellä? Minkä arvoinen itsetuntosi, pysyvä mielenrauhasi, kehosi terveys, merkitykselliset ihmisuhteesi ja vapaa-aikasi on sinulle? Miten paljon enemmän olet joutunut pinnistelemään, että pysyisit jotenkin positiivisena ja hoitamaan välttämättömimmät arkiaskareet, töistä ja harrastuksista puhumattakaan kantamalla turhaa kehoa kuormittavaa stressiä ja tunnetaakkaa? Kuinka paljon olet yrittänyt löytää tasapainoa itsesi kanssa siinä kuitenkaan onnistumatta? Nyt voimme kääntää kelkan parempaan! Ihan oikeasti. Sadat ovat sen jo tehneet. Nyt olisi Sinun vuorosi.

​Uskon verkkokurssini sisältöön 100 % ja siksi annan sille täyden 14 päivän rahat takaisin takuun

Jos et ole kurssin sisältöön tyytyväinen, lähetä minulle sähköpostia 14 päivän kuluessa niin maksan sinulle rahasi takaisin 100 %. ilman kysymyksiä.

Haluan vapautua suorittamisesta ja  tunnelukoistani uuten unelmieni minään täydellä tyytyväisyystakuulla.

Kyllä haluan mukaan kurssille ja saan täyden 14 päivän tyytyväisyystakuun

Ilmoita alle vaan haluatko maksaa: 1. edullisimmin kerralla -25% alella 186€ (ovh. 248€), 2. -15% alella 53€/4kk, 3. -15% alella 42€/5kk vai 4. -15% alella 35€/6kk?

Muutos on nyt helppo toteuttaa nykyaikaisella kurssialustalla osio kerrallaan, jotka sinulle aukeaa viikottain sopivina palasina

Katso videoni! Nyt pääset kurkistamaan kun näytän sinulle miltä kurssilta näyttää ja mitä se pitää sisällään..

 

Caritan videokokemus Vapaaksi suorittamisesta-muutosohjelmasta

 

"Olen saanut Vapaaksi suorittamisesta-kurssin hoitovideoiden ja EFT:n myötä kokonaan uuden elämän itselleni. Muutos on ollut todella merkittävä. Läheiseni ja ystäväni ovat hämmästelleetkin mitä minulle on tapahtunut. Koen nykyään nauttivani enemmän elämästäni ja eläväni hetkessä. Yöunet ovat siinä sivussa parantuneet levollisiksi ja sikeiksi. Pidän todella arvokkaana tätä ohjelmaa. Tämän paketin avulla olen saanut apua tunnelukkoihin ja niistä vapautumalla konkreettista muutosta elämääni sekä tasaista stressin hallintaa. On hienoa oppia tuntemaan enemmän itseään ja hoitamaan itseä. En haluaisi palata elämässäni enää takaisinpäin niin uskomattoman matkan olen saanut tehdä. Voin lämpimästi suositella! Kiitos kaunis! On suuri ilo löytää EFT ja sen mukanaan tuoma uusi onnellisempi, tasapainoisempi elämä. Sanattoman kiitollisena löydöstä"

Carita Parhiala
Suurperheen äiti Vapaaksi suorittamisesta-muutosohjelmasta

Mistä osa-alueista 16:n viikon jaksotettu Vapaaksi suorittamisesta-ohjelma koostuu?

Jokaisen osa-alueen seurauksena vapaudut stressistä ja vapaudut eri osa-aluiden haasteistasi. 16:n viikon sopivina arkeen sopivasti ajastettuna Vapaaksi suorittamisesta-muutosohjelman verkkokurssilla tulen auttamaan Sinua vapautumaan juuri sinun kokemuksiesi ja tunteidesi taakoista rentoutuen tehokkaan ohjatun EFT-itsehoidon avulla.

Jokaisen osa-alueen, (jotka näet alapuolella) saat rentouttavaa hoitoa EFT-hoitovideoiden avulla syvään muutokseen

Esim. Sinuiksi menneisyyden kanssa modulissa uudelleenohjelmoit itsesi sinuiksi menneisyyden kanssa saavuttaen pysyvästi anteeksiantoa ja hyväksyntää ja kiitollisuutta.

Samalla kun teet tehokasta ohjattua itsehoitoa, rentoudut ja omaksut uuden suorittamista vapaamman asenteen ja muutoksen.

Sinulle aukeaa viikottain uudet osiot, joissa voit edetä omaan tahtiisi.

Esim. Sinuiksi itsesi kanssa-positiivinen suhde itseen modulissa uudelleenohjelmoit itsesi näkemään itsesi arvokkaassa valossa ja omaksut itseäsi rakastavan tavan elää nauttien matkasta. 

Vapaudu kaikista suorittamisen taustalla olevista 18:sta tunnelukosta

Esim.Tunnelukkomoduleissa ymmärrät mitä ovat tunnelukot ja miten ne ovat muovanneet minäkuvaamme ja häiritsevät elämäämme ja hoidat itsesi vapaaksi EFT:llä kaikista 18:n tunnelukoista, jotka ovat aiheuttaneet turvattomuutta, riittämättömyyttä, vaativuuksia ja stressiä.

Suorittamisen taustalla olevien haitallisten tapojen kitkeminen

Ohjelman aikana tulemme käsittelemään ja vapautumaan kaikista suorittamisen taustalla olevista haitallisista tavoista kuten: liiasta kontrolloinnista, virheiden ja epäonnistumisen pelosta, uhrautumisesta, ylikriittisyydestä, ylitunnollisuudesta, murehtimisesta, täydellisyyden pyrkimyksistä ja rentouden ja rohkeuden esteistä.

1. Henkinen valmistautuminen

Opi poistamaan stressiäsi ja poista elämäntapamuutostasi jarruttavat ajatukset

2. Hoida kehosi terveyttä ja kipuja

Tasapainota hormonitoiminaasi ja aktiovoi aineenvaihduntaasi

3. Sinuiksi menneisyyden kanssa

Saavuta rauha menneisyytesi kanssa anteeksiannon ja hyväksynnän kautta

4. Sinuiksi oman kehon kanssa

Löydä uudenlainen positiivinen kehohyväksyntä ja peilisuhde

5. Vapaudu vaativuuden ja vajavuuden tunnelukoista

Saavuta rento ja itsevarma ajatusmaailma vapautuen suorittamisesta ja perfektionismista

6. Vapaudu ihmissuhteiden turvattomuuden tunnelukoista

Vapaudu alistumisen, hyväksynnän haun, kaltoinkohtelun ja uhrautumisen tunnelukoista

7. Vapaudu liiasta kiltteydestä, läheisriippudesta ja negatiivisuudesta

Vapaudu rankaisevuuden, läheisriippuvuuksien tunnelukoistasi ja peloistasi ja liiasta kiltteydestä uuteen rohkeuteen

8. Sinuiksi itsesi, talouden ja ihmisuhteiden kanssa

Pääse sinuiksi itsesi kanssa, löydä tasapaino parisuhde ja taloustilanteesi kanssa

​​Tämän verkkokurssin ja bonuksien arvo on vähintään 850€. Sinä, hyvä ystäväni, et kuitenkaan maksa 850€:a etkä edes puolta siitä. Saat koko paketin edullisesti haluamallasi osamaksumallilla kun tilaat käyttöoikeuden tämän viikon loppuun mennessä. Tämän jälkeen hinta nousee.

Nyt kun lähdet mukaan kurssille saat myös 95:n euron arvoiset bonukset:

4. ERIKOISBONUS: Lähtiessäsi mukaan saat myös pidetyn Rennompaan elämään suggestioäänitteeni, jolla moni nukahtaa 5 minuutissa (ARVO 40€)

Suggestiohoidolla sekä syvärentoutat kehosi ja mielesi, mutta myös uudelleenohjelmoidut suorittamisesta vapaaseen positiivisen rentoon elämään.

Sinäkin voit saada muutoksen kuten edellisen kokemuksen kertojat Anu ja Kari! Pääset mukaan helposti. Valitset vain haluamasi maksutavan

Voit maksaa joko kerralla -25%:n alennuksella tai 4-6 osassa -15% alennuksella suoralla laskulla. Lisäksi sinulle on 14:n päivän tyytyväisyystakuu.

Nyt kerralla -25% (62€) alennuksella

186€

KERRALLA LASKULLA

4kk eli 4:ssä osassa -15% alennuksella

53€

KUUKAUDESSA LASKULLA

5kk eli 5:ssä osassa -15% alennuksella

42€

KUUKAUDESSA LASKULLA

6kk eli 6:ssa osassa -15% alennuksella

35€

KUUKAUDESSA LASKULLA

Kyllä haluan mukaan tyytyväisyystakuulla vapautumaan tunnetaakoista ja palauttamaan hyvinvointiani

Ilmoita alle vaan haluatko maksaa: 1. edullisimmin kerralla -25% alella 186€ (ovh. 248€), 2. -15% alella 53€/4kk, 3. -15% alella 42€/5kk vai 4. -15% alella 35€/6kk?

Millaisia ominaisuuksia pääset kehittämään ohjelmassa?

Vielä muutama videopalaute: Eveliinan kokemus kurssista

"Parasta mitä minulle on tapahtunut"

 

Miten UusiSinä-ohjelma ja EFT-itsehoito on muuttanut Eveliinan elämää?

 

Tiinan kokemus kurssista ja EFT:stä

 

Kurssilla tulet vapautumaan ja poistamaan tunnelukkojasi. Allaolevassa kuvassa näet mitä tunnelukkoja ilman olet ohjelman jälkeen:

Voit tehdä tunnelukkotestin osoitteessa: www.tunnelukkosi.fi/testi.php

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset:

Jos sinulla on mitään kysyttävää voit laittaa minulle myös sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Mikä on EFT-hoito?

EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon.  Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn.

Mikä on hoidon perusidea?

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä ja miten metodi ja tämä eroaa muista?

EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 8 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista. Koska kokemuksemme, tunteemme ja asenteemme ovat kehossamme ja alitajunnassamme ei pelkällä tietosen mielen käsittelyllä saada pysyviä muutoksia vaan palataan takaisin jojoiluun. UusiSinä-ohjelmalla suurinosa osallistujista on saanut pysyviä muutoksia helpommin ja miellyttävämmin pystyneet muuttamaan elämäänsä paremmaksi.

EFT-hoito on todettu tehokkaaksi myös tutkimuksissa, joista tässä esimerkki: 

Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45 (Symptom Assesment Questionnaire -45) kyselytutkimuksella.

Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
– tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
– depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
– yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
– kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research

Kun olet lähettänyt yhteystietosi ilmoittautumislomakkeella minulle sähköpostiini, laitan sinulle käyttöoikeuden verkkokurssialustalle ja saat kirjautumistiedot ja salasanat sähköpostiisi sekä ensimmäisen kuukauden valitsemasi osamaksu sopimuksen mukaisen pdf laskun. Tämän jälkeen kirjaudut verkkokurssialustalle ja pääset heti osallistumaan ohjelmaan ja poistamaan stressiä hoitovideoiden avulla. 

Verkkokurssi ei vie sinulta paljon aikaa eikä resursseja. Vain noin 45 min. viikossa videoihin ja harjoituksiin. Tietenkin henkinen sitoituminen ohjelmaan ja prosessiin tarvitaan.

Seuraavilla viikoilla käsitellään aina eri teemaa, jotka aukeavat sinulle sopivina paloina ajastetusti, joista saat viestin sähköpostisiisi ja pääset kirjautumaan sisään.

16:n viikon aika jakson aikana ollaan käsitelty kaikki osa-alueet. Voit käyttää stressinpoisto videoita aina tarpeesi mukaan ja käyttää kurssin sisältöä myös myöhemmin rajoittamattoman ajan.

Suosittelen sinua käyttämään  Parempi päivä EFT:llä ja 12 min. stressinpoistomeditaatiota usein.

 

Sinulla on 100%:n 14 päivän tyytyväisyystakuu ja tilaus on täysin riskitön. Jos jostain syystä et tykkää kurssista, pyydät vain rahasi takaisin 14:n päivän sisällä. Joten sinulla on vielä aikaa ja tämä tulee muuttamaan elämääsi. Annat vain EFT-videoitsehoito verkkokurssilleni mahdollisuuden, sen se vain vaatii.. Ilmoittaudut vain ja testaa minut. Jos en ole sinun verkkokurssivalmentajasi, ei haittaa, pyydät vain rahasi takaisin. Mutta jos tykkäät kuten muutkin osallistujani, tämä päivä voi konkreettisesti olla uuden elämäsi alku sinulle.

Tunteemme ovat kasaantuneet käsittelemättöminä kehoomme ja alitajuntaamme luoden ohjelmointimme. Sinne on kasaantunut myös traumamme, tunnelukkomme ja sabotoivat ajatuksemme luoden esim. suorittamista. Jos yrität tehdä muutosta tietoisen mielen itsekurilla, ei taustasyyt muutu etkä kauan jaksa. Kun taputtelet itsehoidolla systemaattisesti olennaiset asiat alitajunnastasi ja kehostasi niin mielesi, kehosi terveys ja käyttäytymisesi muuttuu pysyvästi rennompaan suuntaan.

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa.

Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

Kehoomme jääneet tunnekokemukset saavat aivojemme eloonjäämisosan mantelitumakkeen hälyytystilaan, joka aiheuttaa stressimme ja häiritsevät tunteemme. Kun saat systemaattisesti yhteyden oikeisiin stressiteemoihisi ja samalla taputtelet akupisteitä johdollani, niin mantelitumake rauhoittuu ja kehoon ja alitajuntaan jääneet tunnekokemukset vapautuvat ja poistuvat olivatpa ne kuinka voimakkaita tai kauan vaivanneita tahansa.

Suurin osa vaivoista on liian stressin ja käsittelemättömien kehoon jääneiden tunteiden seurausta. Sanotaan, että yli 80% vaivoista johtuu stressistä. Olen huomannut tämän 10:n vuoden aikana Kiinalaisen lääketieteen vastaanotollani. Kun poistamme, stressin keho tervehtyy.

Kun verkkokurssin itsehoito-ohjeillakin hoidat vaivoja, tulet yllättymään kuinka tehokkaasti hoito toimii myös vaivoihin minuuteissa. Kun stressi kuormaa poistuu, keho pystyy parantamaan itse itsensä.

Alitajuntamme ja kehomme kuormittunut sabotoimivista ajatuksista, muistoista, tunnelukoista ja saavat meidät ajattelemaan, että meissä on jotakin vikana yms.. aiheuttaen heikkoa itsetuntoa ja stressiä.

Kun systemaattisesti taputellaan negatiivisia ajatuksia menneisyydestämme, suhteestamme kehoomme ja itseemme liittyen suhtautumisemme ja käyttäytymisemme ja mielialamme muuttuu, kuin saisimme kärijarrun pois päältä.

​Uskon verkkokurssini sisältöön 100 % ja siksi annan sille täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.

Jos et ole kurssin sisältöön tyytyväinen, lähetä minulle sähköpostia 14 päivän kuluessa niin maksan sinulle rahasi takaisin 100 %:sesti ilman kysymyksiä.

Tässä muutamia muutoksia, joista rohkeat asiakkaani ja kurssilaiseni ovat kertoneet:

 • Arki huomattavasti energisempi ja tehokkaampi 
 • Hyvinvoiva - ero on todella kuin yöllä ja päivällä
 • On helpompi yhdistää työ ja runsas perhearki toimivaksi kokonaisuudeksi, josta voi nauttia
 • Mieli pysyy tyhjänä häiritsevistä asioista 
 • Nykyään stressin oireet on helppo tunnistaa ja poistaa ne välittömästi Matin itsehoito-ohjeilla
 • Kun eteen tulee ongelmia ja haasteita, niihin löytyy helposti luovat ratkaisut

Nyt kun lähdet mukaan kurssille saat myös 95:n euron arvoiset bonukset:

4. ERIKOISBONUS: Lähtiessäsi mukaan saat myös pidetyn Rennompaan elämään suggestioäänitteeni, jolla moni nukahtaa 5 minuutissa (ARVO 40€)

Suggestiohoidolla sekä syvärentoutat kehosi ja mielesi, mutta myös uudelleenohjelmoitut suorittamisesta vapaaseen positiivisen rentoon elämään.

Pääset mukaan helposti. Valitset vain haluamasi maksutavan

Voit maksaa joko kerralla -25%:n alennuksella tai 4-6 osassa suoralla laskulla -15% alennuksella. Lisäksi sinulle on 14:n päivän tyytyväisyystakuu.

Nyt kerralla -25% (62€) alennuksella

186€

KERRALLA LASKULLA

4kk eli 4:ssä osassa -15% alennuksella

53€

KUUKAUDESSA LASKULLA

5kk eli 5:ssa osassa -15% alennuksella

42€

KUUKAUDESSA LASKULLA

6kk eli 6:ssa osassa -15% alennuksella

35€

KUUKAUDESSA LASKULLA

Kyllä haluan taputella itsesi vapaaksi ja lähden mukaan vapautumaan tunnekasaumistani uuteen minään

Ilmoita alle vaan haluatko maksaa: 1. edullisimmin kerralla -25% alella 186€ (ovh. 248€), 2. -15% alella 53€/4kk, 3. -15% alella 42€/5kk vai 4. -15% alella 35€/6kk?

​​Sinullakin on nyt mahdollisuus saada sisäinen rauhantila ja päästää irti heikosta minäkuvasta uuteen energiaan helposti nyt ainakin 6 kertaa edullisemmin jos saisit hoitosarjan livenä Tampereen vastaanolollani helposti tämän verkkokurssin sisällön avulla

Saat kaiken videomateriaalin käyttöösi kirjautumisen jälkeen. Sisältö on käytössäsi rajoittamattoman ajan ja voit edetä omaan tahtiisi. :-)

UusiSinä-Vapaaksi suorittamisesta psykologisen elämänmuutos-verkkokurssin avulla valjastat alitajuntasi linjaan tietoisten tavoitteidesi kanssa vailla tunnelukkojen ja stressin kuormaa!

Systemaattisella EFT videohoidolla Sinä onnistut kanssani. Saat kokonaisvaltaisen uuden pysäyttämättömän suorittamisen vapaan armollisemman asenteen ja työkalut pysyvään muutokseesi 14 päivän tyytyväisyystakuulla!

Pääset mukaan helposti täydellä 14 päivän tyytyväisyystakuulla.. Valitset vain Sinulle sopivan maksutavan alta ja pääset poistamaan stressiäsi

Voit maksaa joko kerralla -25%:n alennuksella tai 4-6 osassa -15% alennuksella laskulla. Lisäksi sinulle on 14:n tyytyväisyystakuu.

Nyt kerralla -25%:n (62€) alennuksella

186€

KERRALLA LASKULLA

4kk eli 4:ssä osassa -15% alennuksella

53€

KUUKAUDESSA LASKULLA

5kk eli 5:ssa osassa -15% alennuksella

42€

KUUKADESSA LASKULLA

6kk eli 6:ssa osassa -15% alennuksella

35€

KUUKAUDESSA LASKULLA

Haluan vapautua menneisyyden taakoista ja suorittamisesta uuteen stressittömämpään elämään

Nyt on viimeinen mahdollisuus päästä mukaan kurssille, jopa 25% alennuksella!

Ilmoita alle vaan haluatko maksaa: 1. edullisimmin suoralla laskulla kerralla -25% alella 186€ (ovh. 248€), 2. -15% alella 53€/4kk, 3. -15% alella 42€/5kk vai 4. -15% alella 35€/6kk?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.