Tehdään Matka Tasapainoon yhdessä!

UusiSinä-muutosohjelman jälkeen olet löytänyt avaimet hyvään oloon ja stressinhallintaan sekä päässyt sinuiksi menneisyyden, kehosi, persoonasi ja ympäristösi kanssa, että pystyt nauttimaan elämästä ilman stressiä. ​

HUOM! Tämä tarjouskampanja on voimassa vain tämän viikon loppuun asti, jonka jälkeen hinta nousee

Olet varmasti miettinyt, millaista arki oikeasti voi olla, kun tunnelukot ja stressi ei hallitse sitä. Nyt on aika päästää irti kuormittavan stressaavista ajatuksista ja aloittaa matka kohti rentouttavaa sekä vapaampaa arkea!

Jatka lukemista, jos olet kyllästynyt siihen, että arkeasi hallitsee pitäisi-ajatukset ja korkea stressi sekä itseluottamuksen puute, menneisyyden tunnetaakka ja kehohyväksynnän puute ja haluat alkaa nauttimaan tästä elämästä.

Tulemalla mukaan “UusiSinä-16:n viikon mittaiselle muutosverkkokurssille", saat vapauden mm.:

 • menneisyyden ikäville muistoille saavuttaen anteeksiantoa ja hyväksyntää
 • peloista loistaa ja rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet
 • riittämättömyyden tunteista tuntea kehosi ja itsesi viehättävänä
 • haitallisista tavoista kuten: suorittamisesta, murehtimista ja itsekrtiikistä
 • ihmissuhteita ja rentoutta sabotoivista 18:sta tunnelukosta ja pääset luopumaan “uhri” asenteesta ja
 • kuomittavasta stressistä ja pääset elämään täyttä elämää tästä eteenpäin

Löydä sisältäsi uusi voima hyvinvointiisi lähtemällä mukaan 16:n viikon UusiSinä-muutosohjelmaan nyt!

Uudelleenohjelmoi itsesi vapaaksi kaikista tunnelukoista ja stressistä ja pääsemään sinuiksi menneisyytesi, kehosi ja itsesi kanssa. Katso lyhyt videoviestini kuinka voimme yhdessä onnistua!

 

"Olen saanut UUSISINÄ-ohjelman hoitovideoiden ja EFT:n myötä kokonaan uuden elämän itselleni. Muutos on ollut todella merkittävä. Läheiseni ja ystäväni ovat hämmästelleetkin mitä minulle on tapahtunut. Koen nykyään nauttivani enemmän elämästäni ja eläväni hetkessä. Yöunet ovat siinä sivussa parantuneet levollisiksi ja sikeiksi. Pidän todella arvokkaana tätä ohjelmaa. Tämän paketin avulla olen saanut apua tunnelukkoihin ja niistä vapautumalla konkreettista muutosta elämääni sekä tasaista stressin hallintaa. On hienoa oppia tuntemaan enemmän itseään ja hoitamaan itseä. En haluaisi palata elämässäni enää takaisinpäin niin uskomattoman matkan olen saanut tehdä. Voin lämpimästi suositella! Kiitos kaunis! On suuri ilo löytää EFT ja sen mukanaan tuoma uusi onnellisempi, tasapainoisempi elämä. Sanattoman kiitollisena löydöstä"

Carita Parhiala
Suurperheen äiti UusiSinä-muutosohjelmasta

Caritan videokokemus UusiSinä-ohjelmasta

 

Kun ilmoittaudun matkalle mukaan tulet vapautumaan mm.:

 • stressistäsi ja arkea kuormittavista huolistasi
 • kaikista mm. itsetuntoa ja ihmissuhteita häiritsevistä 18:sta tunnelukosta
 • menneisyyden taakoista, kehohyväksynnän haasteista anteeksiantoon
 • peloista ja fyysisistä vaivoista tasapainoon

Mukaan UusiSinä-muutosohjelmaan

Haluan 16:n viikon UusiSinä-muutosohjelmaan mukaan haluamallasi vaihtoehdolla. Vaihtoehtona osamaksulaskulla 1. 4 kk:n 69€/kk, 2. 6kk:n 46€/kk tai 3. 8:n kk:n 34,50€ suoralla laskulla ja tilaan käyttöoikeuden verkkokurssialustalle. Laita osamaksuvaihtoehto Koodi-kohtaan. (sis. 14:n päivän tyytyväisyystakuun)

Muutos on nyt helppo toteuttaa nykyaikaisella kurssialustalla osio kerrallaan, jotka sinulle aukeaa viikottain sopivina palasina

Katso videoni! Nyt pääset kurkistamaan kun näytän sinulle miltä kurssilta näyttää ja mitä se pitää sisällään..

 

Mistä osa-alueista 16:n viikon jaksotettu ohjelma koostuu?

Jokaisen osa-alueen seurauksena vapaudut stressistä ja vapaudut eri osa-aluiden haasteistasi. 16:n viikon sopivina arkeen sopivasti ajastettuna UusiSinä-muutosohjelman verkkokurssilla tulen auttamaan Sinua vapautumaan juuri sinun kokemuksiesi ja tunteidesi taakoista rentoutuen tehokkaan ohjatun EFT-itsehoidon avulla.

Jokaisen osa-alueen, (jotka näet alapuolella) saat rentouttavaa hoitoa EFT-hoitovideoiden avulla syvään muutokseen

Esim. Sinuiksi menneisyyden kanssa modulissa uudelleenohjelmoit itsesi sinuiksi menneisyyden kanssa saavuttaen pysyvästi anteeksiantoa ja hyväksyntää ja kiitollisuutta.

Samalla kun teet tehokasta ohjattua itsehoitoa, rentoudut ja omaksut uuden asenteen ja muutoksen.

Sinulle aukeaa viikottain uudet osiot, joissa voit edetä omaan tahtiisi.

Esim. Sinuiksi itsesi kanssa-posiviinen suhde itseen modulissa uudelleenohjelmoit itsesi näkemään itsesi arvokkaassa valossa ja omaksut itseäsi rakastavan elää nauttien matkasta. 

Esim. Tunnelukkomoduleissa ymmärrät mitä ovat tunnelukot ja miten ne ovat muovanneet minäkuvaamme ja häiritsevät elämäämme ja hoidat itsesi vapaaksi EFT:llä kaikista 18:n tunnelukoista, jotka ovat aiheuttaneet riittämättömyyttä, vaativuuksia ja stressiä.

1. Henkinen valmistautuminen

Opi poistamaan stressiäsi ja poista elämäntapamuutostasi jarruttavat ajatukset

2. Hoida kehosi terveyttä ja kipuja

Tasapainota hormonitoiminaasi ja aktiovoi aineenvaihduntaasi

3. Sinuiksi menneisyyden kanssa

Saavuta rauha menneisyytesi kanssa anteeksiannon ja hyväksynnän kautta

4. Sinuiksi oman kehon kanssa

Löydä uudenlainen positiivinen kehohyväksyntä ja peilisuhde

5. Vapaudu vaativuuden ja vajavuuden tunnelukoista

Saavuta rento ja itsevarma ajatusmaailma vapautuen suorittamisesta ja perfektionismista

6. Vapaudu ihmissuhteiden turvattomuuden tunnelukoista

Vapaudu alistumisen, hyväksynnän haun, kaltoinkohtelun ja uhrautumisen tunnelukoista

7. Vapaudu liiasta kiltteydestä, läheisriippudesta ja negatiivisuudesta

Vapaudu rankaisevuuden, läheisriippuvuuksien tunnelukoistasi ja peloistasi ja liiasta kiltteydestä uuteen rohkeuteen

8. Sinuiksi itsesi, talouden ja ihmisuhteiden kanssa

Pääse sinuiksi itsesi kanssa, löydä tasapaino parisuhde ja taloustilanteesi kanssa

Valitse vapautua tunnelukoistasi ja jumeistasi UusiSinä-muutosohjelmalla. Valitset Koodikohtaan vain osamaksuvaihtoehtosi: 1. 4:n kk:n aikana 69€/kk, 2. 6:n kk:n aikana 46€/kk tai 3. 8:n kk:n aikana 34,50€/kk

Sinulla on täysi 14:n päivän tyytyväisyystakuu. Tilaa käyttöoikeus ja kurssi käyttöösi alta.

Millaisia ominaisuuksia pääset kehittämään ohjelmassa?

Vielä pari videopalautetta: Eveliinan kokemus kurssista

"Parasta mitä minulle on tapahtunut"

 

Tiinan kokemus kurssista ja EFT:stä

 

Kurssilla tulet vapautumaan ja poistamaan tunnelukkojasi. Allaolevassa kuvassa näet mitä tunnelukkoja ilman olet ohjelman jälkeen:

Voit tehdä tunnelukkotestin osoitteessa: www.tunnelukkosi.fi/testi.php

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset:

Jos sinulla on mitään kysyttävää voit laittaa minulle myös sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Mikä on EFT-hoito?

EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon.  Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn.

Mikä on hoidon perusidea?

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä ja miten metodi ja tämä eroaa muista?

EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 8 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista. Koska kokemuksemme, tunteemme ja asenteemme ovat kehossamme ja alitajunnassamme ei pelkällä tietosen mielen käsittelyllä saada pysyviä muutoksia vaan palataan takaisin jojoiluun. UusiSinä-ohjelmalla suurinosa osallistujista on saanut pysyviä muutoksia helpommin ja miellyttävämmin pystyneet muuttamaan elämäänsä paremmaksi.

EFT-hoito on todettu tehokkaaksi myös tutkimuksissa, joista tässä esimerkki: 

Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45 (Symptom Assesment Questionnaire -45) kyselytutkimuksella.

Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
– tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
– depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
– yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
– kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research

Kun olet lähettänyt yhteystietosi ilmoittautumislomakkeella minulle sähköpostiini, laitan sinulle käyttöoikeuden verkkokurssialustalle ja saat kirjautumistiedot ja salasanat sähköpostiisi sekä ensimmäisen kuukauden valitsemasi osamaksu sopimuksen mukaisen pdf laskun. Tämän jälkeen kirjaudut verkkokurssialustalle ja pääset heti osallistumaan ohjelmaan ja poistamaan stressiä hoitovideoiden avulla. 

Verkkokurssi ei vie sinulta paljon aikaa eikä resursseja. Vain noin 45 min. viikossa videoihin ja harjoituksiin. Tietenkin henkinen sitoituminen ohjelmaan ja prosessiin tarvitaan.

Seuraavilla viikoilla käsitellään aina eri teemaa, jotka aukeavat sinulle sopivina paloina ajastetusti, joista saat viestin sähköpostisiisi ja pääset kirjautumaan sisään.

16:n viikon aika jakson aikana ollaan käsitelty kaikki osa-alueet. Voit käyttää stressinpoisto videoita aina tarpeesi mukaan ja käyttää kurssin sisältöä myös myöhemmin rajoittamattoman ajan.

Suosittelen sinua käyttämään  Parempi päivä EFT:llä ja 12 min. stressinpoistomeditaatiota usein.

 

Sinulla on 100%:n 14 päivän tyytyväisyystakuu ja tilaus on täysin riskitön. Jos jostain syystä et tykkää kurssista, pyydät vain rahasi takaisin 14:n päivän sisällä. Joten sinulla on vielä aikaa ja tämä tulee muuttamaan elämääsi. Annat vain EFT-videoitsehoito verkkokurssilleni mahdollisuuden, sen se vain vaatii.. Ilmoittaudut vain ja testaa minut. Jos en ole sinun verkkokurssivalmentajasi, ei haittaa, pyydät vain rahasi takaisin. Mutta jos tykkäät kuten muutkin osallistujani, tämä päivä voi konkreettisesti olla uuden elämäsi alku sinulle.

Tule mukaani taputtelemaan itsesi eheän uudeksi UusiSinä-muutosohjelmalla. Valitset Koodikohtaan vain mallisi: 1. 4:n kk:n aikana 69€/kk, 2. 6:n kk:n aikana 46€/kk tai 3. 8:n kk:n aikana 34,50€/kk laskulla.

Ja sinullahan ei ole riskiä kun sinulla on 14:n päivän tyytyväisyystakuu. Pääset mukaan lähettämällä tietosi alta.

​Uskon verkkokurssini sisältöön 100 % ja siksi annan sille täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.

Jos et ole kurssin sisältöön tyytyväinen, lähetä minulle sähköpostia 14 päivän kuluessa niin maksan sinulle rahasi takaisin 100 %:sesti ilman kysymyksiä.

Tässä muutamia muutoksia, joista rohkeat asiakkaani ja kurssilaiseni ovat kertoneet:

 • Arki huomattavasti energisempi ja tehokkaampi 
 • Hyvinvoiva - ero on todella kuin yöllä ja päivällä
 • On helpompi yhdistää työ ja runsas perhearki toimivaksi kokonaisuudeksi, josta voi nauttia
 • Mieli pysyy tyhjänä häiritsevistä asioista 
 • Nykyään stressin oireet on helppo tunnistaa ja poistaa ne välittömästi Matin itsehoito-ohjeilla
 • Kun eteen tulee ongelmia ja haasteita, niihin löytyy helposti luovat ratkaisut

​​Tämän verkkokurssin ja bonuksien arvo on vähintään 850€. Sinä, hyvä ystäväni, et kuitenkaan maksa 850€:a etkä edes puolta siitä. Saat koko paketin edullisesti haluamallasi osamaksumallilla kun tilaat käyttöoikeuden tämän viikon loppuun mennessä. Tämän jälkeen hinta nousee.

Nyt kun lähdet mukaan kurssille saat myös 55:n euron arvoiset bonukset:

UusiSinä psykologisen elämänmuutos-verkkokurssin avulla valjastat alitajuntasi linjaan tietoisten tavoitteidesi kanssa vailla tunnelukkojen ja stressin kuormaa!

Systemaattisella EFT videohoidolla Sinä onnistut kanssani. Saat kokonaisvaltaisen uuden pysäyttämättömän asenteen ja työkalut pysyvään muutokseesi!

Haluatko pitää tunnelukkosi ja stressisi vai vapautua uuteen sinään?

UusiSinä-muutosohjelman ja EFT-hoitoverkkokurssieni avulla sadat suomalaiset ovat jo päässeet eroon mielen ja kehon jumeistaan. Nyt positiivinen muutos on ulottuvillasi. Tuu mukaan riskittömästi.

No nyt on se päätöksen aika. Tässä et häviä mitään.

Saat vähintään 850:n euron arvoisen elämänmuutoksen omaksesi loppuelämäksesi edullisesti kuukausimaksulla (merkkaa Koodikohtaan): 1. 4:n kk:n aikana 69€/kk, 2. 6:n kk:n aikana 46€/kk tai 3. 8:n kk:n aikana 34,50€/kk. Minkä valitset?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.